Kalfalık eserim... :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Bugün hazır haftasonu olmuş evi temizliyim dedim. Evi temizledikten sonra da bir de bilgisayara el attım. Klasörleri düzenledim gereksizleri sildim. Derken eski bir fotoğraf gözüme çarptı...

.

Bu eğitim öğretim yılının başında dalgınlıkla Cattle'ımın içine su doldurup kendi aparatının üzerine koyacağıma ocağa koyup orta ateşte 3 dakika kaynatmıştım. :D Kokmaya başlamasa ışığı yanana kadar kaynatırdım. herhalde :D

Çıraklık eserim 1 gece boyunca ocakta kalan tenceremdi. (fotoğrafı yok) Bu kalfalık eserim. Ustalık eseri olarak da evi ya da okulu yakmayı düşünüyorum. :D

Ekli dosyalar

• Kalfalık eserim.jpg
    Kalfalık eserim.jpg
    27.7 KB · Görüntüleme: 5
Çok güldüm ya:) (gülme komşuna gelir başına sözünü hatırladım bir an :)) Fotoğraf çekmek iyi aklınıza gelmiş hocam ben olayın şokundan ve gülmekten fotoğrafı unuturdum herhalde atlattıktan sonra fotoğraf çekmek aklıma gelirse de bu anı ölümsüzleştirip baktıkça gülerdim halime:)

çok güldüm yaaa :)

heheehee:))))hocam adınız artık fıkralarda geçecektir eminim:)))okuldaki entrikalarınızdan sonra bu ev entrikası da benii çokkk güldürdü ya:))

hocam, bu ne dalgınlıkk :) ben de eser deyince, dedim ki, herhalde yanmış kettle dan etkinlik yaptınız :)

Çok güldüm ya:) (gülme komşuna gelir başına sözünü hatırladım bir an :)) Fotoğraf çekmek iyi aklınıza gelmiş hocam ben olayın şokundan ve gülmekten fotoğrafı unuturdum herhalde atlattıktan sonra fotoğraf çekmek aklıma gelirse de bu anı ölümsüzleştirip baktıkça gülerdim halime:)

Benim o zamanlar kameram da yoktu. Telefonla çekmiştim fotoğrafı. :D Birkaç gün güldüm kendi halime. Ama içten içe acıdım caanım cattle'a :(

çok güldüm yaaa :)

:))

heheehee:))))hocam adınız artık fıkralarda geçecektir eminim:)))okuldaki entrikalarınızdan sonra bu ev entrikası da benii çokkk güldürdü ya:))

Hocam bu entrika zaten herşeyin başlangıcıydı. Benim için bir dönüm noktasıydı. :D

hocam, bu ne dalgınlıkk :) ben de eser deyince, dedim ki, herhalde yanmış kettle dan etkinlik yaptınız :)

Bu neden benim aklıma gelmedi ki? :(

mesela, koli bandıyla, dışını kaplayıp, kesip, şeffaf bir kettle yapabilirdiniz (gerçi bu sağlamıyla da yapılır da ) ...ya da daha uç şeyler....ama hocam sırf etkinlik yapmak için, bir tane daha yakarsanız, hiç şaşırmam :)

Yok hocam Cattle olsa yakmam. Çay yaparım kahve yaparım. :D

alalım, yollayalım hocam :)

Olur. Sözünüz olsun. :D

Not: Çay kahveyi mi yoksa cattle'ı mı? :)

yakın herşeyi kim tutar sizi

Yaskarım bu gezegeni. YAKARIIIIM! :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri