Kalabalık ortamda uyulması gereken kurallar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mayıs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mayıs
akadaşlar kalabalık tenha kavramını kalabalıkta uyulması gereken kurallarla vermek istiyorum. ama bu konuda planımı tam olarak toparlayamadım.elinde hikayesi olan ve kalabalık ortam(pazar,tiyatro,sinema) resmi olanlar varsa paylaşabilirler mi?ayrıca farklı fikirleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim.teşekkürler herkese....

uarım işinize yarar.ben dramayla veriyorum.öğrencilere şimdi bir sinamadaymışız diyorum.film izliyoruz.ekranda çok komik bir şey oldu,(çocuklar haliyle gülüyor)sonra filmde biyeri duyamadım,(arkadaşımıza sorarız diyorlar,ve yanlarında oturan arkadaşlarına soruyorlar)film arası,canım mısır istiyor ve alıyorum.film başladı yemeye devam ediyorum(şapur şupur sesler çıkıyor)film çok heyecanlı,tam o sırada telefonum çaldı(çocuklar çeşitli konuşmalar yapıyorlar,anne sinemadayım,yada başka cümleler)tabi öğrencilerin hepsi aynı tepkiyi vermiyor.
sonra,film nasıldı diyorum.bir kaç öğrenci kendini kaptırıyor,bazısı hataları farkediyor.ben de onun üzerine,ben anlamadım filmi.çok gürültülüydü.telefonla konuşanlar,arkadaşıyla konuşanlar vardı diyorum.ve ordan böyle ortamlarda uyulması gereken kuralları anlatıyorum.sonra tekrar sinamadaymışız gibi.veeee film başlıyor.çıt yok :)

teşekkürler hocam...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri