K.Maraş Meb den İlginç Uygulama OKul Öncesi Araç Konvoyu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
OKul Öncesi Araç Konvoyu Düzenlediler:Yetkililer :
Konvoydaki amacımız; Millî Eğitim okul öncesi olarak okul öncesine devam etmeyen çocuk kalmamasıdır. Diğer amacımız Veliler üzerinde ve çevrede farkındalık yaratarak okul öncesinde bu fırsatın kaçırılmaması bu fırsatın bir daha yakalanamayacağını fark ettirerek eğitimde fırsat eşitliği ve dezavantajlı çocuk kalmamasını sağlamaktır.
Konvoydaki amacımız; Millî Eğitim okul öncesi olarak okul öncesine devam etmeyen çocuk kalmamasıdır.dedi.

Milli eğitim müdürlüklerinin ilginç güzel veya yanlış uygulamalarını yazmak için yakında yeni bir bölüm açıyoruz.Şimdilik konunun burada açılması uygun görüldü.

Mükemmel keşke her milli eğitim müdürlüğü bu bilinçte olsa Selçuk hocam çoğu içeriğini bile bilmiyor.

çok güzel bir çalışma böyle bir çalışmayaı kahramanmaraş meb e gelene kadar büyükşehir belediyelerinin bu çalışma için öncü olmasını isterim.Bunun yayılması dileklerimle ne diyeyim:))

maraşa teşekkürler!! inşallah böyle güzel uygulamalar devam eder..

ben pek hoş karşılamadım çocuklara neler katmış bir araştırmak lazım.Kuru kuru çocuklar tıka basa arabalarda gezdirildimi başka neler oldu ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri