Jimlastik Çalışmaları Neler Olabilir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sulis1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sulis1
:17:
özel bir anaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.jimnastik çalışmaları için biraz fikir verebilirmisiniz?

Merhaba.Konu başlığınızı değiştirdim.Konu içeriğine uygun başlık açmalısınız.

teşekkür ederim..lütfen değerli arkadaşlar yardımcı olunuz neler yaptırabilirim?

dramayı da kullanarak çocukların eğlenerek spor yapacakları bir etkinlik hazırlayabilirsin. hem kolay yada zor olması senin elinde olur. zaman zaman yaratıcı dramadan da faydalanabilirsin

:17:
özel bir anaokulunda beden eğitimi öğretmeni olarak göreve başladım.jimnastik çalışmaları için biraz fikir verebilirmisiniz?
hocam öncelikle hayırlısı olsun diyerek size ön fikir vermek isterim ...okulöncesi öğretmenliği bölümüne geçmeden önce beden eğitimi sınavlarına hazırlamıştım daha sonra yine okulöncesine dönüş yaptım fakat sporla çok uğraştım çocuklara müzik eşliğinde spor yaptırmayı çok seviyorum...sizn bilginiz bizden daha çoktur fakat anasınıfı öğrencisine indirgemeniz gerekiyor onların seviyesine inerek başarırsınız ben hareketli çocukların sevdiği müzk eşliğinde jimnastik yaptırıyordum azonra size resim ekliyeceğim size fikir olmuş olabilir bubun için yumuşak minderlere ihtiyacınız olacak .....zor olmayan takla yaptırabilirisiz.trambolin işinize çok yarayacak fakat bunları yaptırırken sakın çocukları yalnız bırakmayınız ...

.bu fotoğrafta sırayla takla atıyoruz hocam ama hocam siz müzik kullanmadanda yaptırabilirisniz...devam ediyorum

Ekli dosyalar

• j.jpg
    j.jpg
    50.3 KB · Görüntüleme: 2
.TRAMBOLİN üzerinden atlamak hoşlarına gidiyor hocam bunu deneyebilirisniz

Ekli dosyalar

• j3.jpg
    j3.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 1
.çocuklara çemberlerle değişik hareketler yaptırabilinirisniz hocam...ben birçok hareket yaptırıyorum fakat hocam yine söylüyorum lise öğrencisi için olan hareketler değil çocukların eğleneceği ve hoş vakit geçireceği hareketler olabilir..

Ekli dosyalar

• j4.jpg
    j4.jpg
    4.1 KB · Görüntüleme: 77
.tırmanma merdiveni kullanarak küçük bir yarışma yada oyun yada çocukları serbest bırakarak yinde sizin gözetiminzde değişik oyuknlar oynabilirisniz...okulunuzun malzemeleri nasıl bilmiyorum fakat bunun gibi araçlar mevcutsa faydalı olur diye size fikr vermek istedim ayrıca araç gereç yok ise kendiniz yaratıcılığınızı kullanarak birçok hareket yaptırabilirisniz resimler faydalı oluştur umarım yardımcı olmuşumdur .. dua etseniz yeter hocam çünkü bu aralar duaya çok ihtiyacım var kolay gelsin hocam:1:

Ekli dosyalar

• 103_1248.jpg
    103_1248.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 1
çok ama çok teşekkür ederim sayın hocam..aslında birçoğunu kafamda tasarlamıştımda birleştirmek organize etmekte sıkıntı yaşadım ve bide bu hareketleri çocuklara nasıl indirgeyeceğimi..bu bilgileriniz çok işime yarayacak Allah razı olsun dualarım sizinle:)

:1:
çok teşşekkür ederim

ufak bir sorum daha olacaktı hocam 3 yaş için nasıl etkinlikler düzenlemelyim sıkıntı yaşıyorum biraz

çok ama çok teşekkür ederim sayın hocam..aslında birçoğunu kafamda tasarlamıştımda birleştirmek organize etmekte sıkıntı yaşadım ve bide bu hareketleri çocuklara nasıl indirgeyeceğimi..bu bilgileriniz çok işime yarayacak Allah razı olsun dualarım sizinle:)
.sizden de hocam...faydalı olduysam mutlu olurum.

ufak bir sorum daha olacaktı hocam 3 yaş için nasıl etkinlikler düzenlemelyim sıkıntı yaşıyorum biraz
etkinlikler derken yine beden eğitimi ve jimnastikle mi alakalı anlayamadım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri