İzmir'i yazacaklar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hafize.k
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hafize.k
selam arkadaşlar öncelikle herkeze iyi bayramlar.Benim puanım 65 izmir'i yazıcam Bornova Kemalpaşa Bayraklı 'yı düşünüyorum İzmir'i yazacak olan varsa kaç puanla nereyi yazacak teşekkürler.

ben de izmir bayraklı ve bornova yazmayı düşünüyorum ama puanım sizinkinden az 62.123 hayırlısı bakalım nasip

Zehra hocam hepimiz için hayırlısı olsun.Ben evliyim onun için öncelikli tercihim İzmir olacak 21 'de işaretleyecem

benim puan 64,711 izmir merkez yazacağım..en sona ilçelerde yazarım.

hocam galiba kimse tercih etmeyecek izmiri. bu durumda epey yüksek şansımız :110103_aphextwinz_p

benim puanım 60 menderesi yazdım. Acaba hatamı yaptım:(

puanım 64 konak buca karabaglar yazacam.başka şehirlerde yazarım.21 de işaretlerım.acıkta kalmayalımda.

puanım 70,92 bornova,karşıyaka,bayraklıyı yazmayı düşünüyorum...herkesin gönlüne göre inş...

puanım 64.760 izmir yazmayı düşünüyorum geçen atamada izmir puanları nasıl acaba bilen var mı

bayraklıda nereleri yazacaksınız

tercih yapacak arkadaşlar atama tercihi net sitesinde tercih robotu var. oaraya yazmayı düşündüğünüz okullar girereseniz sizden başka yazan var mı varsa kaç puanla kaçıncı tercihi olduğunu gösteriyor. ben girdim sizlerde girerseniz ölü tercih ihtimali azalır.

bayraklıda enverpaşa yazdım puanım 62.123 ilk sırada ama zor gibi. içinizde bu okulu bilen varmı?

mrb keşke herkes kendi memleketini yazsa

Ben ktÜ 2. Snf ÖĞrencsİyİm.merak ettĞİm bŞy var.İzmİrİ Çok İstİyorum ama atandktan snra kaÇ yil orada kalabİlİrİm.?tayin İstemesem İzmİrde kalabİlİrmym?? Kalamazsam Özelde ne kadar maaŞ alabİlİrİm ortalama?? Yardmci olursanz Çokk sevİnİrİm...

Yardimci olurmusunuz???????????????*

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri