Izmir Seminerinde kaç kişi oluruz ... :)

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yasemin UZMAN
Izmirde seminer yapın; ben gelirim diyen meslektaşlarımız el kaldırsın :)

(arkadaşlar tutacağımız yer açısından ortalama bir sayıya ihtiyacımız var bu yüzden izmirde seminer yaparsak kaç kişi bize eşlik eder :)

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

ben egede okuyorum biz arkadaşlarla geliriz en az 10 kişi:D izmirde olmadığı için mart ayında kütahya seminerine gidiyorum.İzmire mutlaka gelmelisiniz.

izmirde her sene seminer yapılıyor çoğunlukla fakat uygun zamanı bulmaya calışıyoruz merak etmeyin :)

mrb seminerler hakkında bilgi almak istiyorum katılmak için şartlar ne neler gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

mrb seminerler hakkında bilgi almak istiyorum katılmak için şartlar ne neler gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar Seminerlerimiz Okul Öncesi adına alınan ve yaptıgımız eğitimler üzerine. Bilgi alışverişi şeklinde oluyor. Kaç konu belirlendiyse ona göre katılım belgesi veriliyor. Belirli bir kısıtlama yok isteyen bu işe gönlünü koyan herkes katılabilir :))

Arkadaşlar bende gelirim benımde 3 arkadaş var gelcek. Yapılmassını istiyoruz çooooooookkkkkk.......

Arkadaşlar bende gelirim benımde 3 arkadaş var gelcek. Yapılmassını istiyoruz çooooooookkkkkk.......

çok güzel organizasyonlarla İzmir de olacagız sabırsızlıkla bekleyin :))

Sve seve katılır izmirde yapılacak her seminere bilgilendir ve zamnından haberdar ederseniz sevinirim:congratulationscut4

özür diliyorm pc tutklugu yüzünden cümlelerim hep yarım iletilmiş seve seve izmirde yapılıcak olan her seminere katılırm beni bilgilendirirseniz sevinirm:emot66:

bende gelirim beni de sayın ama :)

biz yaklaşık 50- 60 kişiyle geliriz. okul olarak çünkü öğrencilerim çok ilgili...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri