İyi Geceler Tablosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Figen DÖNMEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Figen DÖNMEZ
Alıntıdır.

Ekli dosyalar

• iyigeceler-tablosu.jpg
    iyigeceler-tablosu.jpg
    38.6 KB · Görüntüleme: 707
teşekkürler

TEŞEKKÜRLER FİGEN ÖĞRETMENİM.pAYLAŞIMLARINIZ ÇOK GÜZEL.YİNE SÖYLEYECEGİM.RESMİN ÜSTÜNE TIKLADIKTAN SONRA GELEN EKRANDA RESMİN ALT KISMI BÜYÜK ORANDA GRİ RENKLİ.BU NEDENLE KULLANAMIYORUM GÜZEL VE FAYDALI ÇALIŞMALARINIZI .PAİNT PROĞRAMINDA GRİ RENGİ SİLİYORUM O ZAMANDA RESMİN ALT TARAFI GİDİYOR.BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNAMAZMI.

bendede bu tablonun benzeri olan evdeki davranışlarım isimli olanı var öğretmenm,haftada bir kez bütün öğrencilerme dağıtıyorum,evdeki davranşları takip edebilmk adına çok yararlı oluyor..çok beğendim,paylşmnz için teşekkrler öğretmenm...

TEŞEKKÜRLER FİGEN ÖĞRETMENİM.pAYLAŞIMLARINIZ ÇOK GÜZEL.YİNE SÖYLEYECEGİM.RESMİN ÜSTÜNE TIKLADIKTAN SONRA GELEN EKRANDA RESMİN ALT KISMI BÜYÜK ORANDA GRİ RENKLİ.BU NEDENLE KULLANAMIYORUM GÜZEL VE FAYDALI ÇALIŞMALARINIZI .PAİNT PROĞRAMINDA GRİ RENGİ SİLİYORUM O ZAMANDA RESMİN ALT TARAFI GİDİYOR.BUNA BİR ÇÖZÜM BULUNAMAZMI.
Rica ederim,güle güle kullanın.Evet sorunu biz de farkettik ve düzeltilmesi için gerekli çalışmalara başlandı.Eminim kısa sürede,sorun ortadan kalkacak.

Rica ederim canım.

bendede bu tablonun benzeri olan evdeki davranışlarım isimli olanı var öğretmenm,haftada bir kez bütün öğrencilerme dağıtıyorum,evdeki davranşları takip edebilmk adına çok yararlı oluyor..çok beğendim,paylşmnz için teşekkrler öğretmenm...
Ne güzel,çalışmanızı bizlarle de paylaşırsanız seviniriz.Öğretmenim,her hafta çalışmayı dağıtmak yerine bir kez dağıtıp ve çalışmadan en az 10 tane çoğaltmalarını istiyebilirsiniz velilerinizden.Eğer gerekli görülürse tekrar çoğaltabilirler.Sınıfım çok kalabalık ve daha pratik oluyor bu yöntem benim için:)Çalışmayı beğenmenize sevindim,güle güle kullanın.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri