İşte vatan millet sevgisi!!!!!......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@fidan
  Nasıl anlatsam bilemiyorum ama gerçekten çok duygulandım...
  iki tane öğrencim halıya uzanmış oyun oynamıyorlar...dedim canları istemiyor diye öyle dursunlar dedim...aradan 15 dakika geçti sayı üçe çıktı... bunlar yarım saat boyunca suratları asık birşekilde oturdular en sonunda dayanamadım gittim yanlarına...
- hayırdır çocuklar ne bu haliniz ne oldu size?
   cevap yok... ne dil döktüysem söylemediler...stajer kızlar olanları duymuş bana anlattılar...

Meğer bizim çocuklar çanakkaledeki şehitlerimiz için üzülüyorlarmış...Onların dedeleride kurtuluş savaşında şehit olmuş....oyun oynamaları doğru olmazmış....

olayı öğrendikten sonra aldım onları karşıma anlayacakları bir şekilde anlattım herşeyi...ilgilerini başka biyere çektim...çocuklar ancak ikna oldular....Anlatılanlardan çok etkilenmiş olacaklar...

Ayy canlarım benim ya kıyama ben onlara...İleride Vatanımıza ve Milletimize sahip çıkıcaklar...
Paylaştığın için çok teşekkürler canım...

canlarım ya...:( neler var o dünyaların içinde..akıl sır ermiyor..paylaşımın için teşekkürler.

Ay benim canlarım:36_1_21: harikalar bu çocuklar

evet gerçekten harikalar...yürekleri ufak ama birde sevgilerini görmek gerek...o kadar genişki anlatamıyorum...bunlar bizim çocuklarımız...
ben teşekkür ederim arkadaşlar...

Böyle çocuklarımızın olduğunu bilmek çok gurur verici teşekkürler paylaşımın için..

egeli_yagmur' Alıntı:
Böyle çocuklarımızın olduğunu bilmek çok gurur verici teşekkürler paylaşımın için..
Çocuklarımız geleceğimizdir :):36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri