İşte size Karizma...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 60_FOREVER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@60_FOREVER
Karizma nedir? yürüyüşünüzdeki va davranısınızdaki karizma tarzı yasadığınız bir şehrin bir kentine has olabilir.Hatta bazı anketlerde karizmatik bile secilebilirsiniz.Ancak gercek manada karizmadan bahsedeceksek bakın KARİZMA nasıl olur..!!
Dikkat! bu masada 32 Kral 62 Cumhurbaşkanı oturuyor...

bu güzel paylaşım için çok teşekkürler..çok güzel bir resim..karizmada,farkta ortada bence yorumsuz...

Atam Seni Ayakta Alkişliyorum Ve Guru Duyuyorum:)

Ve Gözün Arkada Kalmasin Yetişen Nesil Senle Yetişiyo.....

Güzel Paylaşimin Için Teşekkürler

paylaşım için teşekkürler...

evet işte karizma...fazla söze gerek yok....teşekkürler.....

Vallahi helal olsun. Yani bu resme o kadar zamandır bakarım hiç bu perspektiften bakmamıştım. Çok kalite bir tespit. Kutluyorum. Ve bu ATA... O değilde benmi karizma olacam :D

paylaşım için teşekkürler...

karizma ya diyecek söz yok

sevil çiçek arkadasımın yazdığı çok güzel yazı ve forevera da teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş:)

ona da böyle olmak yakışırdı.
teşekkürler paylaşım içn

Bu resmin renkli olarak çekilmesini isterdim doğrusu...Altın sarısı saçlar , delici masmavi bakışlar...Biz onu çok özlüyoruz....

32 Kral+ 61 Cumhurbaşkanı = ATATÜRK!!!
Tekrar gelmeni istemek gerçek olmayacak, hatta saçma bi istek belkide ama nedense bunu istemekten kendimi alıkoyamıyorum şu günlerde...

ya insanın tüylerinin diken diken olmaması elindemi.ne asalet ne karizma her resimdemi öle çıkar ya,
ATAM SEN RAHAT UYU

bravo size ne kadar da güzel bir fotoğraf. böyle şeyleri gördükçe bir türk olarak gururlanıyorum doğrusu.

Ya Budur Işte Bir Insan Kendini Herşeyiyle Ancak Bu Kadar Güzel Yansitir.inşallah Enkisa Zamanda Atamiz Gibi Bir Lider Gelir Başimiza...teşekkürler

Asalet ve karizmanın birleştiği mükemmel bir poz olmuş... Gurur duymamak mümkün değil. Teşekkürler bu güzelliği bizimle paylaştığınız için...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri