İşte benim yeni atandığım sınıfım lütfen bir kere bakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yasemenyılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yasemenyılmaz
...

Ekli dosyalar

• DSC01140.jpg
    DSC01140.jpg
    46.8 KB · Görüntüleme: 227
  • DSC01142.jpg
    DSC01142.jpg
    49.3 KB · Görüntüleme: 234
  • DSC01136.jpg
    DSC01136.jpg
    49.6 KB · Görüntüleme: 326
hocam allah kolaylık versin sizeeeeeee bomboş sınıffffff.... Ben anlamıyorumm okuloncesi eğitim sart diyorlar zorunlu hale getiriyorlar ama eğitimcilerimizin gittikleri okullar ortada... Yavrucaklara nasıl verimli olunur ki;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hocam allah yardımcınız olsun gerçekten yazık eğitime verilen önem işte ...

Hocam halinize şükredin sizde halı, sandalye, masa ve bi kaç tane oyuncak var bende bunların hiç biri yok bazı yerlerde kömürlüğü sınıf yapmışlar...

Hocam dua et bir halın var ve masalarınla sandalyelerin...bvenim onlarda yoktu ve yerler ziftti....zift yani simsiyah bir boya....cami halılarını parça parça yıkattım öle yama gibi serdim eski halıları...o yüzden üzülme...hepsi geçer...oraya emek ver....bak neler oluyor....eminm ol daha değerli olacak herşeyin.

evet ben de şükrediyorum kardeşim geçen yıl atanmıştı anasınıfı yapacak sınıf yoktu inşaat başladı 2-3 ay ders falan yapamadı önce okulu yapıp sonra öğretmen göndereceklerine önce öğretmen gönderiyorlar
ben 3. yılımdayım ilk atandığım sınıf da bu şekilde boştu.
merak ettiğim şu benden önce gelen meslektaşlarım ne yapmışlar yatıp yatıp gitmişler.
ben her defasında arkamda 4 4 lük sınıf bırakırken birileri ne yapıyor........

hiç merak etme bizler ( anasınıfı öğretmenleri )yaratıcıyızdır.kısa zamanda orası çok şirin bir sınıf olacaktır.

Kesİn doĞuda bİr kÖy okulu hocam sİzİnkİ de hİÇbİr Şey yok mu sİzİn sinifta da

herkesin durumu da farklı arkadaşlar. ben de hakkari şemdinli de bir köye atandım. bir dopoyu sınıf yapmışlar çok da olmasa da anasınıfı denecek kadar malzemeler yerleştirilmiş. ama benim sorunum çok farklı. buradaki çocuklar türkçe bilmiyorlar yalnızca bir tanesi biliyor o da bildiği kadar tercümanlık yapıyor. peki ben ne yapmalıyım? nasıl anlaşıp da etkinliklerimi yaparım hiç bilmiyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

kolay gelsin Allah yardımcınız olsun hepinizin.duvarları süslersiniz de eğitim materyali yok nasıl olacak bilmem.Ben çeşitli kuruluşlara (başta forum) başvurun derim hocam.Ben yaptım hem yardım gördüm hem yardım ettim.denemeye değer

Öğretmenim ben kampanya başlatabilirim senin için bana adres detaylı fotoğraf ve istediklerini yazarsan sevinirim.(Kendime ait bir kreşim var,Kullanmadığımız oyuncakları sana gönderip kardeş okul olabiliriz ;)

.........mı..
hiç merak etme bizler ( anasınıfı öğretmenleri )yaratıcıyızdır.kısa zamanda orası çok şiri.n bir sınıf olacaktır.

veeee işte sınıfımın yeni hali şimdilik bu hale getirebildim tamamen kendi çalışmalarımla bakalım beğenecek misiniz.

Ekli dosyalar

• DSC01688.jpg
    DSC01688.jpg
    26.4 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC01358.jpg
    DSC01358.jpg
    23.3 KB · Görüntüleme: 37
  • DSC01656.jpg
    DSC01656.jpg
    30.3 KB · Görüntüleme: 35
  • DSC01660.jpg
    DSC01660.jpg
    54.9 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC01655.jpg
    DSC01655.jpg
    58.5 KB · Görüntüleme: 37
  • DSC01779.jpg
    DSC01779.jpg
    58.8 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC01657.jpg
    DSC01657.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC01778.jpg
    DSC01778.jpg
    62.1 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC01690.jpg
    DSC01690.jpg
    26.1 KB · Görüntüleme: 47
  • DSC01659.jpg
    DSC01659.jpg
    42.3 KB · Görüntüleme: 38
  • DSC01351.jpg
    DSC01351.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 42
  • DSC01658.jpg
    DSC01658.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC01639.jpg
    DSC01639.jpg
    70.9 KB · Görüntüleme: 51
Öğretmenim ben kampanya başlatabilirim senin için bana adres detaylı fotoğraf ve istediklerini yazarsan sevinirim.(Kendime ait bir kreşim var,Kullanmadığımız oyuncakları sana gönderip kardeş okul olabiliriz ;)

çok teşekkür ederim hocam ben az çok bir şeyler almaya yapmaya çalıştım ama tabiiii daha çok eksiğimiz var özellikle okulöncesine yönelik etkinlik kitapları dergileri çalışma sayfaları hikaye kitapları olabilir ....adres: SAMAN İLKÖĞRETİM OKULU ARICAK/ELAZIĞ
BURAYA SADECE PTT KARGO GELİYOR BİLGİNİZ OLSUN İLÇE MİLLİ EĞİTİME DE GÖNDEREBİLİRSİNİZ OKULUMUN ADINA GÖNDERİRSENİZ BANA ULAŞTIRIRLAR
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM HEM DE ÇOK ÇOK

hocam biliyordum harikalar yaratmışsınız tebrikler.çocuk sevgisi bu işte.

Çok güzel bir sınıf olmuş öğretmenim.Emeğine sağlık!....Kitap göndericem en kısa zamanda bir kardeş okul buldum kendime size de bişeyler yollarım.İyi çalışmalar...

hpcam benımde mardınde ıkıncı yılım bundan beterdı sınıfım ama sımdı cok sırın turkce konusuna gelınce gecen yıl cok zorlanmıstım ama kısa zamanda ögrenıyolar sadece sureklı turkce konus sureklı sureklıı:) benım seısm kısılıyodu ama tek tek masa pencere dıye dıye en sonunda ögrettım sımdı bu sene daha cabuk ögrendıler cunku bende alıstım onlarda alllah yardımcın olsunnn. buarada ahhh su farelerde olmasa daha rahat olacak ama:)

bu şartlarda eğitim vermek cidden zor okulöncesi demek oyuncak, araç gereç demek ben ankarada vekil öğretmenim henüz atanamadım. ama şimdiden gözüm korktu. açıkcası kızım ve yeğenlerim var oyuncaklarına el koymayı düşünüyorum. ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım

Allah yardimcin olsun valla kardeŞİm halİme ŞÜkÜrler olsun dedİrtİyor pekİ okul İhtİyaÇlari faalİyet İÇİn vs. Nasil karŞiliyosun???

ellerinize sağlık öğretmenim sınıfınızın ilk hali gerçekten çok canımı sıkmıştı ama şimdi çok güzel olmuş.Fotokopi çekme gibi bir durumunuz varsa okuma yazma çalışmaları örnekleri gönderebilirim(Belki çıktı alamıyorsunuzdur diye diyorum)Bunun dışında da bireysel olarak hikaye ve boyama kitapları gönderebilirim.Ufak da olsa yardımcı olabilir.Ben gezmek için gittiğim bir köy okulunda çocuklara yardım kampanyası adı altında 3 er tane kurşun kalem,silgi ve boyama kitabı gelmişti.Nasıl sevinmişlerdi anlatamam.O görüntüyü gördükten sonra daha da duyarlı oldum bu konuya...kendi sınıfıma da yeri geliyor alıyorum zaten veliler ne kadar alırlarsa alsınlar bir şeyleri öğretmenler tamamlamazsa olmuyor hocam.

Hocam hiç merak etme aysuda hocam göreceksin bir süre sonra türkçeyi birden öğrenecekler ben 3 yıldan beri görüyorum böyle çocuklar bol bol şarkı söyleyin hikaye okuyun özellikle müzik ve masal yardımcınız olacaktır ve vücut dili

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri