İşte benim fedakar velilerim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gebzeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gebzeli
orman haftası için bu kez aileleri kardelenlerime bir tiyatro hazırladılar. işte oyunumuzdan bazı kareler
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

katılımın böylesini görmek gerçekten çok hoş.. tebrik ediyorum velilerinizi..

kendi adıma da üzüldüm biraz, çünkü benim velilerim henüz bu bilinç düzeyine ulşamış değiller.. hala anne-baba yerine babanne-dedelerle muhatap olmak zorunda kaldığım bir çevrede görev yapıyorum.. inanır mısınız, bir velimle birkaç hafta önce tanıştım, o ana kadar "kimmiş oğlumun öğretmeni?" diye merak edip bile gelmemişti okula..

Hocam tebrikler çok güzel bir etkinlik olmuş:)
Bu sene benim velilerim de böyle aktifler çocukların çok hoşuna gidiyor:)

arkadaşım sizin velilerinizde benimkiler gibi fedakarmış gerçekten bende siz ve velilerinizi tebrik ediyorum

harika ya, ne kadar güzel velileri böyle eğitime dahil edebilmek sizin adınıza çok sevindim

veileri ve sizi tebrik ederim gerçekten..her veli kolay kolay katılmıyor bu tür etkinliklere (en azaından bizim okuldakiler öyle)çocuklarda çok sevinmişlerdir eminim ..
yanlız hocam şunu merak ettim acaba ön bi çalışma yaptılamı, yaptılarsa ne ara yaptılar ??

Meryem UĞUR
Arkadaşlar önce beğenileriniz için çok teşekkür ederim. uzun süredir forumda dolaşmaya fırsat bulamıyordum. oyunu ben yazdım.bir ara onuda paylaşmaya söz veriyorum. tekstleri dağıttım velilerime evde çalıştılar. iki kezde prova yaptık. gerçekten çok başarılıydılar sizlerin aracılığıyla velilerimi bir kez daha tebrik ediyorum. sizlere de güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürler. keşke zamanım olsa paylaşımlarınıza eklemek istediğim şeyler o kadar biriktiki. neyse yaz tatili bizimdir.

sizi ve velilerinizi tebrik ediyorum bende böyle velilerle çalışmayı çok isterdim benim velilerim toplantıya bile gelmekten acizler:(

maşşalh diyelim hocam nazar değmesin çok şanslısınız
sizi ve velilerinizi tebrik ederim:)

Tek kelimeyle muhteşem nediyim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Darısı bizlere...

inanamıyorum ya keşke benim velilerim de böyle olsa... çok sanslısınız.

GERÇEKTEN tebrik ederim tüm herkesin emeğine sağlık böyle Aile katılımı dahil olan etkinlikler insanı duygulandırıyor hep böyle sürer umarım.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri