İstanbuldan görüntüler objektifimden:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@Selvi SOYLU
ortaköy,sultanahmet,ayasofya,topkapı sarayı:)

........

Ekli dosyalar

• CIMG4071.jpg
    CIMG4071.jpg
    69.3 KB · Görüntüleme: 17
  • CIMG4074.jpg
    CIMG4074.jpg
    61.4 KB · Görüntüleme: 16
  • CIMG4109.jpg
    CIMG4109.jpg
    67.4 KB · Görüntüleme: 21
  • CIMG4082.jpg
    CIMG4082.jpg
    69.1 KB · Görüntüleme: 18
  • CIMG4105.jpg
    CIMG4105.jpg
    37.4 KB · Görüntüleme: 29
  • CIMG4113.jpg
    CIMG4113.jpg
    36.9 KB · Görüntüleme: 19
  • SultanAHMET.jpg
    SultanAHMET.jpg
    37.9 KB · Görüntüleme: 25
  • Hırka ı serif.jpg
    Hırka ı serif.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 20
Devamını bekleriz... :)
Teşekkürler Güzel istanbul fotoğrafları için...

devamı gelecek inşallah hocam..türkiyenin şehirleri adında bir dosya daha ekliycem:))yorumunuz için teşekkürler!!!

:))teşekkürler hocam..kışın ortasında orta karar bi havaydı..bakmayın güneşli göründüğüne buz gibiydi..ben ne kadar gitsem sultanahmetten bıkmıyorum..eğer gelirseniz sizlere zevkle rehberlik eder gezdiririm..hatta her birinin hikayelerini anlatırım:))

:))teşekkürler hocam..kışın ortasında orta karar bi havaydı..bakmayın güneşli göründüğüne buz gibiydi..ben ne kadar gitsem sultanahmetten bıkmıyorum..eğer gelirseniz sizlere zevkle rehberlik eder gezdiririm..hatta her birinin hikayelerini anlatırım:))

allah razı olsun hocam.memnun ettiniz.sultan ahmet bir başka.inşallah eyüp sultanada giderseniz orda da çok daha bi başka hava var.hepsi ayrı bir huzur hepsi ayrı bir tat...çok tşkr ederim.

eyüp sultana da gittim hocam ama ordan güzel kareler yakalamak için ramazan da gitmek gerek inşallah ağustos ayında paylaşırım onu da:))

Inşallah hocam.ist tarih kokuyor.paylaşım ve emeğinize saygıla eğiliyorum.

estağfirullah hocam:))

ah istanbul diyeblyrm sadece..martılarn muhteşem şehri...
ortaköy camiii..
çok istiyorm öğretmenm o camiyi ziyart etmyi..beni büyülyr resmn..
şanslısnz hemde çok..çok teşekkrlr paylştğnz için..lütfn sultnahmtte bizlerede dua edin ve martılara taaa yüreğmden gelen selamlarmı iletin (((:

ne demek hocam zevkle..daha dün sultanahmetteydim tüh:)))ama beklerim buraya unutmayın istanbulda bi arkadaşınız var:emot66:

Hocam çok güzel Elinize Sağlık.... İstanbul'da Teknede giderken Çok güzel gün batımı kareleri yakalabilir. Naçizane Önerim hocam....:)

aaaahhhhhhhhhhh istanbul çok güzellll hocam 2 yıldır orada görev yapıyordum şuan eş durumundan Batmana geldim çokk özlüyorum istanbulu ama inş. 3,5 yıl sonra yine oraya tayin isteyeceğiz... çokk teşekkür ediyorum hocam özlemimi bir nebze de olsa fotoğraflarınızla giderdim...

inşallah hocam..bi boğaz turu düşünüyorum..havalar düzelince biraz..o zaman boğazdan görüntüler çekerim..yine paylaşırım!!önerinizi için teşekkürler kılavuz hocam:))

nimet hocam sizin özleminizi giderebildiysem ne mutlu!!!

Hocam Hava Tahminlerine göre İstanbul'a 3 Gün sonra Bahar Gelecekmiş. Çok gecikmeyin, Bekliyorum, ona göre....:)

bakalım hocam:))bu aralar stresteyim biraz..gitmem zor..ama inşallah gelir bahar da yine çıkarım gezmelere..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri