İstanbuldaki öğretmen arkdaşlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülçinn___
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülçinn___
sanırım forum olarak daha önce bir buluşmanız gerçekleşmiş kaçırdık sanırım üzgünüm ama forumda neredeyse yeniyim tekrar buluşma gerçekleştirsek ne kadar güzel olur .. diye düşünüorum.. yorumlarınızı bekliyorum sevgiler...:36_15_4:

ama yorum gelmemiş :(( üzüldüm :(

Canım üzülme:):) İstanbul buluşmasında bende vardım, tekrar olursa güzel olur tabii, inşallah buluşuruz ve tanışırız yeni arkadaşlarımızla da:):) hoş geldin aramıza...

Canım üzülme:):) İstanbul buluşmasında bende vardım, tekrar olursa güzel olur tabii, inşallah buluşuruz ve tanışırız yeni arkadaşlarımızla da:):) hoş geldin aramıza...

ayy çok tşk ederim yorumunuz için şukurler olsun sesimi duyan oldu iihhiihih:congratulationscut4

ne demek duyarız tabii:):), İstanbul forumda yok galiba ondan olabilir:)

ben de istanbuldayım arkadaşım inşallah tekrar buluşma yapılır ve katılırız

katılıyoruumm :))

ben tatilimiii yapıp geldimm sanırım istanbuldaki öğretmen arkdaşlar hala tatil yapıor:)

ımmmmm istanbuldaki öğretmen arkidişler dönem açıldı ben tatilden döndüm :)) bakalım kimler gelmiş

hayır katılmadım ve burukluğu var..
iki aydır forumdayım..
ama okullar açılsın herkes tatilden dönsün daha sık olması için çaba göstereceğim..
birbirimizden uzak olmak istemiyorum..
en kısa zamanda buluşalım.. :))

hayır katılmadım ve burukluğu var..
iki aydır forumdayım..
ama okullar açılsın herkes tatilden dönsün daha sık olması için çaba göstereceğim..
birbirimizden uzak olmak istemiyorum..
en kısa zamanda buluşalım.. :))

,
ayy çok güzel olur hocam :) birsürü ogretmenden bu sefer düşensenize bıcı bıcı :)) faaliyet ler örneklerr konuşacagımız çok konular :))

bende katılmak istiyorum buluşmaya

bende istanbuldayım hatta aynı yerde çalışıyoruzzz:) ben sema görüşmek üzreeee

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri