İstanbul'da seminerler düzenleyelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan b.l.k.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@b.l.k.
lütfen istanbulda yada kütahyada seminerler düzenleyelim diğer şehirlerde katılmam zor oluyorda.

kesinlikle yapılsın hatta alev önder seminer yapsa hemen gelirim :) Bende ist da seminer düzenlenmesinden yanayım

bence de istanbul semineri çok kişiye ulaşır

istanbulda da seminer düzenleyin lütfen geçen senekine katılmıştık çok iyidi bu senede istiyoruzzz (:

Kesinlikle istanbul da seminer yapılsın... Eminim benim gibi pek çok katılımcı olacaktır.

Istanbul da seminer yapıldığında pek çok katılımcının bundan faydalanabileceğini düşünüyorum. Istanbul anadolu yakası - avupa yakası diye 2 ayrı seminerde olabilir.

ewet mutlaka olsun

istanbuuul! daha çok burda düzenlenmesi gerekiyor bence!

istanbul da mutlaka olsun çünkü burda her yere ulaşım çok kolay başka şehirlerde çok zor.

bencede istanbulda yapılmalı bu forma üye olmayan bir çok arkadaşımda katılacak lütfen istanbulda bir an evvel yapılsın ilgililere şimdiden teşekkür ediyoruz...iyiki varsınız....SAYGILAR

Bencede istanbulda yapılsın çok istiyorum.

kesinlikle istanbulda da seminerler olsun seminerin sonunda her hangi bi belge veriliyor mu?

istanbulda çok katılım olucağını düşünüyorum.alev önder olursa süper olur.isteklerimizin göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum

evt avrupa ve anadolu yakası diye ayrılırsa daha güzel olur bencede ıstanbulda daha sık olsun..

Bende İstanbul da düzenlensin diyenlerdenim...

aynen bencede yaa bizimde hakkımızzzz

bencede olsun! İNŞALLAH

evet lütfen istda olsun,merakla beklyrum

istanbulda çok katılım olucağını düşünüyorum.alev önder olursa süper olur.isteklerimizin göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum

valla istanbulda olacaksa ve alev hoca gelecekse biran önce olsun 2.dönem burda çalışmıyor olacağım..çok uzaga atandım..lütfen olsun istanbulda yarıyıl tatiline kadar

İstanbulda seminer Düzenleyelim lütfen bilgilerinize..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri