İstanbul'da öğretmenlik yapıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sarıböcük
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Hocam hoşgeldiniz sizi artık buralarda sık sık görürüz inşallah...

Hoşbulduk lily hanım teşekkürler siteyi tavsiye ettiğiniz için:congratulationscut4 Nasıl gidiyor Erzincan?

Hoşbulduk lily hanım teşekkürler siteyi tavsiye ettiğiniz için:congratulationscut4 Nasıl gidiyor Erzincan?

Bizde durum iyide sizinki pek öyle değilmiş galiba beşe kadar okuldaymışınız.Neyse sağlık olsun.

istanbul Dr. Reşit Galip İlköğretim okulunda görev yapıyorum. Yeni yavrularımı çok merak ediyorum. Bu sene onlarla çok güzel çalışmalar yapacağız. Çocuklarımın tam donanımlı bir şekilde ilköğretime başlaması için elimden geleni yapacağım.Yeni eğitim öğretim yılımızın herkese hayırlı olmasını dilerim.

Yeni eğitim öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun! İnşallah güzel bir yıl geçiririz.:474cu:

merhaba :) bende İstanbul'da Gazi mahallesinde Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlköğretim Okulunda 2 yıldır Usta Öğretici olarak çalışıyorum :)

merhaba :) bende İstanbul'da Gazi mahallesinde Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlköğretim Okulunda 2 yıldır Usta Öğretici olarak çalışıyorum :)

Gazi mahallesi... Kolay gelsin hocam işiniz zor :congratulationscut4

merhabalar bende istanbul bağcılar ilçesinde görev yapıyorum.

İstanbul Kadıköy de anasınıfı öğretmeniyim. Sitenize bilgi almak ve paylaşımda bulunmak için yeni üye oldum.Hepinize başarılar dilerim.

merhaba ben de istanbul küçükçekmece'deyim.

esra merhaba bende küçükçekmecedeyim.hangi okuldasın acaba?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri