İstanbulda (06.10.2008) yeni usta öğretici görevlendirilmesi yapıldı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Alcen
Arkadaşlar bu gün usta öğretici görevlendirilme yerim belli oldu.Ama bana çok uzak ve ters bir yer.Bu arada ben kaymakamlık onayı ile zaten başlamıştım ne yapmalıyım bilemiyorum.

Ben büyükçekmece ilçesine başvurmuştum.Ama Arnavutköye bağlı bir okul verilmiş.

teşekkürler gamze81

nerden baktın canım?

merve kamu hesap varya meb in sitesi ordan tc kimlik nonu yazınca görebilirsin.atamalar aladığım kadarıyla böyle parça parça yapılıyor.4.sınıfsan seninkide çıkmıştır büyük ihtimal.

merve kamu hesap varya meb in sitesi ordan tc kimlik nonu yazınca görebilirsin.atamalar aladığım kadarıyla böyle parça parça yapılıyor.4.sınıfsan seninkide çıkmıştır büyük ihtimal.

sağol canım 4 sınıfım baktım ama yokk.:(

evet arkadaşlar bugün açıklanmış ama ben yokum
alcen sen mezundun dimii?
benide bir okuldan aradılar başladım fakat 4. sınıf olduğum için kaymakamlık onay vermiyormuş.okuyanlardan kaymakamlık onayı ile çalışnalar vermı acaba?

arkadaşlar bende nezunum ve evime yakın bi okula vermişler...yarın ilçeye gidip konuşucam çünkü ilçeden aramadılar...

evet arkadaşlar bugün açıklanmış ama ben yokum
alcen sen mezundun dimii?
benide bir okuldan aradılar başladım fakat 4. sınıf olduğum için kaymakamlık onay vermiyormuş.okuyanlardan kaymakamlık onayı ile çalışnalar vermı acaba?

Mezunum arkadaşım.Atamalarda oryantasyon yada lise mezuniyet notuna göre sıralama yapıp görevlendirme yapıyorlar.Ayrıca bakanlıktan kadro geldikçe alım olacak dediler.

Arkadaşlar ayrıca ben kaymakamlık onayı ile zaten başlamıştım o yüzden ilden gelen yere gitmeyeceğim.Dün ile gittim ve söyledim.Birde neden bu kadar uzaklara verdiklerini sordum gözden kaçmış dediler.Onlara göre çok basit.İnanın gitmek zorunda kalsam Beylikdüdünden Gaziosmanpaşaya gitmem gerekecekti.Nasıl gidilir bile bilmiyorum.

Ümranİye ÇekmekÖye yakin oturan lİsans veya aÖf 2 3 4 sinifÖĞrencİlerİ siranizi ÇaliŞarak okulumuzda bekleyebİlİrsİnİz

sinoplu arkadaş isminizi öğreneblirmiyim ve nerde çalısıyorsunuz selamlar:congratulationscut4

Hayırlısı olsun canım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri