İstanbul,ataşehir, anaokulu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yaselim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yaselim
Merhaba 2007 doğumlu bir kızım var, bu sene anaokuluna başlayacak. Ataşehirde çok fazla anaokulu var, hepsini tek tek gezmek ve bilgi almak çok zor. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirse çok memnun olucam:36_3_12:

Merhaba 2007 doğumlu bir kızım var, bu sene anaokuluna başlayacak. Ataşehirde çok fazla anaokulu var, hepsini tek tek gezmek ve bilgi almak çok zor. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirse çok memnun olucam:36_3_12:
Allah kzınızı anneli ve babalı büyütsün..siz Ataşehirde uygun bir anaokulumu arıyormusunuz yoksa yardımcı mı...isteğinizi açıkca belli edersiniz ii olur...anlaşılması amacıyla..kolay gelsin efendim...

Ben ataşehirde 2007 doğumlu kızım için anaokulu arıyorum, 2010-2011 sezonunda başlayacak.
Lütfen iyi yada kötü tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim

Sİzİn İÇİn Özel bÜyÜk Çamlica kolejİnİ Önerebİlİrİm.

bende ataşehir yenidünyalar anaokulunu öneririm. Uzun süre orda görev yaptım. işini bilen insanlarla kızınıza güzel bir eğitim ortamı sağlayabilirsiniz.

Merhaba öncelikle okul seciminde cocugunuzun da begenmesi önemlii,görselliğe aldanmayın,yakın yuvaları tercih edinnn,öğretmeninizin iyi olması cok önemlidir... Benden tavsiye size yakın olan yuvaları geziniz,çocugunuzun uyumuna bakınız... ufak bir tüyo vereyim,çocugunuzla okula gittiğinizde siinle mi ilgileniyorlar,yoksa en cok cocugunuzla mı? Tabikide çocugunuzla ilgileniliyorsa,çocugunuz da onu hissedecektir ve ben burayı sevdim diyecektir... Yemek listesi örneği alın,aylık bültenleri inceleyin,hijyenine bakın okulun... Öğretmeninin tecrübesini öğrenin... Sınıflarda karısık yaş grubu olmamasına dikkat edin... Gün içinde neler yapıldıgını surun... Kolay Gelsin size...

Merhaba ,ben uzun süredir Ataşehir'deki anaokullarını geziyorum. Bugün Ataşehir Doruk Anaokulu'nu da gezdim ve sonunda kararımı verdim. Bir arkadaşımın çocuğu da yaklaşık 2 haftadır gidiyor , çok memnun. Sabah erken saatte işe gidenler için uygun ve haftanın 7 günü açık ki bence bunlar çok artı yönler. Bu yıl açılmış olmasına rağmen içi diğer gezdiğim okullardan bile daha güzel. Öğretmenler ve müdür hanım (aynı zamanda psikologmuş) çok sıcakkanlı ve ilgiliydi. Kızım da çok sevdi. Umarım böyle güzel devam eder. Bu civarda okul arayanlar için tavsiye edebilirim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri