Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mervem58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mervem58
Arkadaşlar Ist Sozleşmeli Usta öğretici 2. Atamalari Ne Zaman Belli Olcak Bilen Varmi?

canım bugün il milli eğitimdeydim.yani nereyse bi ayağım orda.dedilerki 4.sınıflar diploma notlarına göre liste yapılmış(lise dipl.)haftaya cumaya kadar açıklanırmış.listeye baktım.adım vardı ama sıra gelirse tabi...belki bana kadar açık yerler kapanır.

Siz Kacinci Sinfsiniz?

4.sınıfım

Bu Yil 4 De Gectiniz Yani Oryantasyondan Kac Puan Aldiniz?

canım ben 6 yıldır usta öğreticilik yapıyorum.evet bu sene 4.sınıfa geçtim.

2. atamalarda 4 sınıfların belli oldu geçen hafta çarşamaba aradılar beni okula gittim hemen perşembede başladım ve ilçede gördüğüm listeler vardı ama asmadılar kapıya istanbuldayım ben. bu arada arkadaşlar 1 ders yüzünden 4 sınıf gözüküyodum artık 4 değilim MEZUNUM .BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR

ohh... ne iyiymiş...darısı başımıza...

istanbulun hangi ilçesindesin örtmen?

nihalcarboğa ve mervem58 ümraniyedeyim uzak olmasına rağmen alemdağa gidiyorum geçen yılki okulum inşallah seneye kadrolu oluruz hepimiz hala okuyan arkadaşlara başarılar iyi asılın derslere ben kurtuldum allah sizide kurtarsın :))

canım senin adına çok sevindim.bu sene kesin mezun olmam lazım.

slm aradaslar ben fatma 3 e gectım fakat aofde hala ıkı gorunuyrum kayıt yenıleme olmadı ııcn cok uzgunmkı uc sen gorev aldım sımdı hala gorev beklıyorum sızler neler yapıyosunuz bu konuda

fatmacım evraklarını verirken keşke aöf bürodan öğrenci belgenin altına "öğrencimiz 3.sınıf öğrencimizdir"diye yazdırsaydın.bende 3 gözüküyorum ama 4e geçtim.öğrenci belgemin altına aöf yetkilisi açıklama yazdı onayladı.ben öyle verdim.

slm aradaslar ben fatma 3 e gectım fakat aofde hala ıkı gorunuyrum kayıt yenıleme olmadı ııcn cok uzgunmkı uc sen gorev aldım sımdı hala gorev beklıyorum sızler neler yapıyosunuz bu konuda

Bende 3 gectım bendede 2.sınıf yazıyordu. Görev almak istıyorum ama hayırlısı. bekliyoruz arayan soran yok...

lise diplama notuna göre sıralamanın mantığı nedir.oryantasyon sınavları ne işe yarar.niye yapılır.insanları kandırmaya devam etsinler.lise diplomasını vermeyen arkadaşlar ne yapacaklar.

ben vermedım lıse dıplomamı acaba ismim varmı merak edıyorum lıstede ama umudumda yok zaten bu saatten sonra olacağını zannetmıyorum.Acık varsa haleda ne bekliyorlar:S

ben vermedım lıse dıplomamı acaba ismim varmı merak edıyorum lıstede ama umudumda yok zaten bu saatten sonra olacağını zannetmıyorum.Acık varsa haleda ne bekliyorlar:S

arkadaşım ilk dönem sonu veya 2. dönem başı tekrar görevlendirme olcakmış boş olan yerlere bilginize...

iyide madem boş yerler var neden dönem sonu yada başı....bi anlam veremedim doğrusu.yapsınlar şimdi görevlendirmeleri.ne bekliyolar acaba?

arkadaşlar ben aöf 4. sınıfa geçtim dün meb e gittm atammam yapılmış ve valilikte imzadaymış belki sizinde böyle olabilir meb e gidince sorun durumunuz ne diye.şimdi ben beklemededim bakalım ne zaman çağıracaklar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri