Isındırıcı oyunlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fyigit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 3:33
bu oyunları nasıl görebilirimm bir bana yardımcı olabilirmi ? bana gelmiş ama sadece 15 tanesi acılıor

offfff toplam benim bu oyunlardan 100 tane yapmam lazım hareketli oyun ısındırıcı oyun dinlendirici oyun biri bana yardımcı olabilirmi ilk defa böle bi siteye üye oldum arkadaslar

bu sitede kimseye mesjda atamıyorum birisi bana mail adresini verebilirmi acaba ?

:( bana yardımcı olabilirmisinizz msn adresi verseniz olurmu acaba mesjda atamıyorum ilk yeni oldugum icin bisey bilmiorum

slm bana oyun etkinlikleri lazım ama bir türlü açamıyorum yardım edebilir misiniz? şimdiden teşekkürler

slm diidembck bende oyun arıyorum sendeki etkinliklerden bana gönderirmisin?

Bende teşekkür ederim yanlız bana 100 ısındırıcı 100 dinlendiricive100 hareketli oyun lazım yardım eder misiniz?

yardımınıza ihtiyacım var. 100 tane ısındırıcı gerek

hocam açık hava oyunlarının hepsi de ısındırıcı oyun olarak gemiyor mu. forumda açtığım konulardan biri de açık hava oyunları idi bir ürü oyun var onları da ekleye bilirsiniz.

çok teşekkürler....

Bence sÜperler ellerİne saĞlik...

çok teşekkürler sabahtan beri pc basında oyun arıyorum bunlarıda denerim

çok teşekkür ederim bulduğum için çok mutlu oldummmmmm :36_11_12:

sizin sayenizde tabi :D :emot68:

ya bn şimdi oyun planından uygulamalı sınav olacam ve sıra ile ısındırıcı hareketli ve dinlendirici oyunlar oynatmam gerekiyor bunlar arasındaki geçişleri nasıl yapacağımıda bilmiyorum üstelik ilk başta nasıl bir sohbet açmalıyım yardım ederseniz sevinirim...:emot101:

güzel paylaşımlar teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri