İşi Eğitmek Önceliği Çocuk Olan Okul Öncesi Kurum Arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berendogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:55
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@berendogan
Merhaba,

İstanbul Avrupa yakasında önceliği ticaret olmayan bir okul arıyorum. Eskiden olduğu gibi öğretmenlerin öğrenci seçmediği, mesleklerini kutsal gördükleri ve asıl başarının bir çocuğu kazanmak olarak kabul edildiği bir okul biliyor musunuz? Çünkü ben bilmiyorum. Hiçbir okul elini taşın altına koymak, biraz zorla uğraşmak istemiyor. Çocuğunuz otur deyince oturmuyor, kalk deyince kalmıyorsa, derste canı oynamak istiyorsa vay halinize. İlk sözleri "çocuğunuz komut kabul etmiyor galiba" oluyor. Pardon ama köpekten mi bahsediyoruz burada? Gidin çocuğunuza gerekli eğitimi verip öyle gelin havasındaki okulları gördükçe biz nerde hata yaptık da eğitim sistemimiz robot işletim sistemine dönüştü diye düşünmeden edemiyorum. Eskiden 40 kişilik sınıflarda eğitim veren öğretmenler vardı. Şimdi 15 kişilik sınıflarda eğitim veremeyen öğretmenler var. Bu nedenle çok merak ediyorum samanlıkta iğne aramak kadar zor olsa da İstanbul'da böyle bir okul kaldı mı? Bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.

ben alayım çocuğunuzu:) sizin gibi özverili bir velim olsun isterim:)

:) teşekkür ederim ben de özverili bir kurum arıyorum

biz devlet okuluyuz hocam..materyallerimiz çok sınırlı ama biliyoruz ki bu materyaller amaç değil araçtır..bizim vazifemiz ise çocuklarımızı bireysel farklılıklarına uygun olarak eğitmektir..söylediğiniz gibi.tek tip insan oluşturmak değil.benim sınıfımda kız çocukları bile küfrediyordu sene başında..ama bunda çocuk değil aile suçludur.önce aileden başlamak lazım eğitmeye.şikayet etmek değil iyiye yönlendirmek gerekir.inşallah uygun bir okul bulursunuz..bol şans!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri