İş arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rüzgarrrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rüzgarrrr
AÇikÖĞretİm 2.sinif ÖĞrencİsİyİm.2 yil staj tecrÜbem ve 2 yilda ÇaliŞma tecrÜbem var.İŞ ariyorum.İlgİlenenler benle İrtİbata geÇebİlİrler.CEVAP BEKLİYORUMMM:)

merhaba yeni açılan anaokuluymuza stajer öğretmenliği kalkmış öğretmenler aranıyor semt ,ümraniye -dudullu

AÇikÖĞretİm 2.sinif ÖĞrencİsİyİm.2 yil staj tecrÜbem ve 2 yilda ÇaliŞma tecrÜbem var.İŞ ariyorum.İlgİlenenler benle İrtİbata geÇebİlİrler.CEVAP BEKLİYORUMMM:)
merhaba yeni açılan oklumuza öğretmen alınacaktır yanlız stajerliği kaldırılmış öğretmenler olması şartı aranmaktadır semt ümraniye dudullu ilgilenirseniz irtibata geçertseniz sevinirim

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren bir işitme engelliler rehabilitasyon merkezine Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi öğretmeni aranmaktadır. İrtibat için hem özeli hem de .................... numarasını kullanabilirsiniz.

Ankara-Yaşamkent'te bulunan Yeni Atabilge Anaokuluna Üniversite mezunu Okul oncesi/Anaokulu öğretmeni yada çocuk gelişim mezunu alınacaktır. ilgilenenirseniz lütfen ulaşın

okulumuz haznedarda bulunmaktadır yakınsanız okul müdürümüz okşan hanımla görüşebilirsiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri