İş arıyorum (okulöncesi/rehabilitasyon-erkek)

Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@serkanalpertosun
Eğer uygun görürseniz bana Özelden msj atarak ulaşabilirsiniz (mail ya da tel. yazamıyorum çünkü)

off.. kimse mi yok öğretmen arayan. Şu dönemde :S

merhabalar sizinle görüşmek isterim. öğretmen ihtiyacımız var. .............telefon numarasından saygılar

Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren bir işitme engelliler rehabilitasyon merkezine Okul Öncesi Öğretmeni ve Çocuk Gelişimi öğretmeni aranmaktadır. İrtibat için hem özeli hem de ................ numarasını kullanabilirsiniz.

giresun merkezde rehabilitasyon düşünür müsünüz

özel den msj attım ilgilenirseniz

kocaeli gölcük düşünürseniz görüşelim sıkıntısız çalışma ortamında buluşmak üzere tel no...........................yasemin kanbak

Suanda herhangİ bİr kurumda calismiyorsaniz bİrlİkte huzurlu bİr ortamda calisabİlİrİz.detayli konusmak İÇİn su numaradan İletİŞİme gecebİlİrsİnİz.

0442 327 06 24 (erzurum-merkez)
0507 286 45 25

Merhaba biz k.çekmece ilçesinde faaliyet gösteren bir rehabilitasyon merkeziyiz. İlgilenirseniz tel: 0212 494 45 71, cep:0530 542 73 13

Okul Öncesİ veya Çocuk gelİŞİmİ lİsans mezunu ÖĞretmeler alinacaktir Ücret dolgundur antalya-kumluca da
İletİŞİm 0 242 887 93 84

istanbul anadolu yakasında bir özel eğitim kurumunda çalışmak ister misiniz ?

Güllübağlar Mah. Tandoğan Cad. No:2
Pendik / İstanbul
Tel: 0216 307 02 11-0216 307 96 73
Faks:0216 307 02 11

acil öğretmen arıyorlar

kastamonuda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi açıyorum. iş bulamadıysanız görüşebiliriz.kastamonu ilinin abana ilçesi küçük bir sahil kasabasıdır.turizm yönü gelişmiştir.büyük kentlere göre daha rahat geçim şansı vardır. eğer değerlendirmek isterseniz irtibat no: selda küçükoğlu 05412846240

kastamonuda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi açıyorum. iş bulamadıysanız görüşebiliriz.kastamonu ilinin abana ilçesi küçük bir sahil kasabasıdır.turizm yönü gelişmiştir.büyük kentlere göre daha rahat geçim şansı vardır. eğer değerlendirmek isterseniz irtibat no: selda küçükoğlu 05412846240

Selda Hocam ilginize teşekkürler. İlan eski bir ilandı. Şu an bir kurumda çalışıyorum, bu ay sonunda ayrılacağım, lâkin yeni açılan bir kurumda çalışmak istemediğim için, beni mazur görün. Şubattaki atamalarda şansımı deneyeceğim, olmazsa tekrar iş aramaya devam.
Size iyi çalışmalar..

kimse ilgilenmiyor dedin maşallah büssürü ilgilenen çıkdı.)) hayırlısı olur inşallah.

açıköğretim üniversitesi sosyal hizmetler öğrencisiyim kız meslek lisesi ÇOCUK GELİŞİMİ mezunuyum bana yardımcı olucak kurum yokmu:( acaba işe gercekten çok ihtiyacım var ...:( İSTANBUL EYÜPDE İKAMET EDİYORUM.

acil istanbul/haznedar yakınlarında ikamet eden 4 yıllık çocuk gelişimi,o.ö.e mezunu öğretmen alınacaktır ilgilenenlerin resimli cv oksan_kurt@hotmail.com adresine mail atmaları veya 212 644 80 89 faks çekmeleri rica olunur

ArKADAŞLAR İŞ BULUNMUSTUR.. dEVLETE ATANDIM.. ; ) ilginiz için tşkler.. Hâlâ aramayın.. :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri