İngilizce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan liya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@liya
arkadaşlar çocuklarımın seviyelerine uygun ingilizce öğretmeye çalışıyorum elinizde buna dair materyal var mı acaba şarkı olabilir, çalışma yaprağı olabilir... paylaşırsanız sevinirim

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/8cf7c1c5dcd592c8b82a002e20c8a9e9.rar

ıngılızce bır sarkı ekledım kı forumda gerısı var zzaten ..

I'm a cat, I'm a dog, I'm a chicken, I'm a lamb,
I'm a bee, I'm a cow, I'm a turtle, I'm a fish,
I'm a mouse, I'm a frog, la la la la la
Du li du Du li du

(bu da yıl sonu gösterısınde yapılabılıecek yada sınıf ıcınde kullanabılecegın kostumle guzel olabılır fakat melodısını bılmıroum )

ayrıca yıne forumda fotograflarla renklerı öğrenıyorum baslıklı bır etkınlık var o ısıne yarayabılır aıle katılımı olarak da verebılırsın ..

bazı yayınevlerının ıngılızce setlerı oluyor onları arastırabılırsın calısma yaprakları ıcın ..

bırde sayılarla ılgılı ıngılızce yapraklar olucaktı bende eger bulabılırsem eklerım

benım velılerım de ıngılızce ıstedıler çocuklar ıcın bende arastırma halındeyım acıkcası..

teşekkürler arkadaşım işim yarayacak bunlar. ilgin için tekrar teşekkür ederim. Bende flash kartlar kullanıyorum bir yayın evinin..

fotoğraflarla renkleri öğreniyorum başlıklı konuyu bulamadım başlık bu şekildemiydi
tam oalarak, daha ayrıntı verirsen sevinirim

gamze hocam harıkasınız ya ...izmir e geldiğimde sızınle tanısmak ısterım :) yanı bu kadar paylaşım canlısı masalah :)

insallah hocam çok ısterım semınerlere katılmayı ... tesekkur ederım ..

ıyı çalışmalar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri