İngilizce Muafiyet sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ikicihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ikicihan
bu yıl ege okul öncesi öğretmenliğini kazandım.ingilizce muafiyet sınavına gireceğim.ama bir türlü geçmiş yıllarda yapılan sınav sorularına ulaşamıyorum.herhangi bir yerden bulma imkanım var mı? :(

1 yıl lisede hazırlık okudum,bu sene de 2.senemdi:(gönül ister hazırlık okumayı:)ama eğer yeterliysem ing.için 1 senem daha gitmesin diye düşünüyorum(aileleri de düşünmek lazım:) ) ama geçemezsem de sorun olmaz;)tşkler tuba.

Ben 2006 mezunuyum, o sınavdan muaf olmuştum..Çok fazla ingilizce gerektirmeyen bir sınav..Yanlış hatırlamıyorsam kayıt için gittiğimde öğrenci işlerinden soru örnekleri vermişlerdi..Panik yapma zor bir sınav değil.Eğer liseyi ingilizce ağırlıklı bir okulda okuduysan problem olmaz..

hazırlık okumak ingilizcesi iyi olanlar için vakit ve nakit kaybı:) arkadaş sorular için örnek istemiş olabilirse eğer bende istiyorum.kişisel tercih ve varsayımlarınız yerine yardımcı olursanız sevinirim:)

üniversiteye kayıt için gittiğinizde yabancı diller bölümünden örnek muafiyet sınavlarından alabiliyorsunuz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri