Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben imzaların küçültülmesini istiyorum yada kaldırılsın.forumu okurken bir cümlelik yazı ardından büyük bir resim. 1 dakikada okuyabileceğim birşey zaman alıyor. sayfalar çok uzuyor. ilgilerinize
Haklısınız.Resimleri büyük olanlara gereken uyarıları yapıyorum.
Komple kaldırmak çözüm değil ama.Sınırlandırma getirmiştim.Önceden 2-3 resim ekelenebiliyordu şu an sadece 1 resim eklenebiliyor.
Herkesin imzasını kaldırdım arkadaşlar.
Forumu kullanamıyorsunuz.Bazı şeyleri kabul edin artık.İmzanıza o kadar büyük resimler ekliyorsunuz ki yazılarınıza yer kalmıyor.Forumu bu şekilde mi sahipleniyorsunuz?
Düzen tertip yok.Bugün yüze yakın mesaj okudum.İmzanızdaki resimler gözümü yordu.O kadar büyük resim eklemeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz.O mesajları okuyanlara yazık değil mi ?Burada herkes yazıları okumak için geliyor.İmzanıza bakmak için değil.
Duyarlı değilsiniz bu konularda.O yüzden imzalarınızı kaldırdım.Bir daha ne zaman düzeltirim bilmiyorum.Böyle devam ederse daha bir çok şeyi kısıtlamak zorunda kalacağım.
haklısınız selçuk bey valla bazılarımızın imzası çok büyüktü
hatta benim de büyükmüş sonradan farkettim değiştirdim..
siz nasıl uygun görüyorsanız öyle yapın.. saygı duyarız yeter ki bizi bırakmayın
sizden laf işitmeye de razıyım valla forumda varlığınız çok önemli...