İlksan aidatları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zynp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar bağımsız anaokuluna ya da liseye atandığın zaman ilksan size mektup gönderiyor ilksan aidatı artık kesilmeyecektir diyor ve ekliyor bugüne kadar kesintilerinizi almak istiyorsanız 3 tane belge var onları hazırlayıp postaya veriyorsunuz ve kısa süre içinde kesintiler hesabınıza yatıyor.

anasınıfı öğretmeniyim ama ilksandan ayrılmak istiyorum .Zorunlu olduğunu söylüyorlar neden zorunlu anlayamıyorum.Bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?

Arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun.

İlksan üyeleri 4357 sayılı Kanunun 7117 sayılı Kanun ile değişik 11 inci maddesinde sayılmıştır. Buna göre Okul öncesi öğretmenleri Sandık üyesi değildir. Ancak yıllardan beri okulöncesi öğretmenlerinden de aidat kesilmiştir. Kesilen aidatlar dolayısı ile mağdur olan okulöncesi öğretmenlerine İlksan yönetimince bir kolaylık sağlanmıştır.
Buna göre, artık aidat kestirmek istemiyorum ve ayrılmak istiyorum diyen anasınıfı öğretmenleri isterlerse bugüne kadar kesilen aidatlarını yasal faizi ile birlikte alabileceklerdir. Konu ile ilgili olarak www.ilksan.gov.tr adresinden daha ayrıntılı bilgi ve kullanılacak matbu dilekçeler temin edilebilir.
Aidatlarını almadan, üyeliğim devam etsin diyenler ise tüm sosyal yardımlardan emekli oluncaya kadar faydalanacaklardır.
Hala kafanızda oluşan soru işaretleri varsa 0 312 418 23 03 no. lu telefondan her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Hatta ayrılmak istediğinizde kaç lira alacağınızı da öğrenebilirsiniz. Ancak ödemeler hemen yapılmayacak. Önce müracaatlar alınacak ödeme daha sonra yapılacak. Saygılarımla

Zorunlu üyelik 4357 sayılı Kanunun 7117 sayılı Kanunla değişik 11 inci maddesinde sayılanlar için geçerlidir. OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ bu kaps amda olmadıklarından üyelikleri zorunlu değildir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri