İlköğretim okullarında öğretmen olmakmı bağımsız okulda öğretmen olmakmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efepanu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@efepanu
İlköğretim okulunda öğretmenim nedense ihtiyaçlarımız sorun oluyor önemsiz olduğumu hissediyorum .
sadece 23 Nisanda ve önemli günlerde bizden 3 günde ront bekleniyor sizce hangisi iyi???????

canım bence ilköğretimde çalışmak daha güzel.neden mi çünkü bağımsız anaokulunda daha ağır çalışma şartları var.5 yıl bağımsız anaokulunda çalıştım çektiğimi ben bilirim.sabah 8 akşam 5.geçen senede ilköğretimde çalıştım ve bu okulda öğretmen olduğumu anladım.gerçi bu çalıştığın ortama ve arkadaşlarına ve en önemlisi idarecine bağlı.gösteriler belirli gün ve haftalar daha ağır işleniyo bağımsızlarda.dersenki kötü mü tabiki değil ama ne biliyim ben çok yoruluyordum.

her ıkısınınde zorlukları var tabı ama devlet okulu ıyı özelde mahvoldum hıc dısardan gorundugu gıbı değil ve sergısı yılsonu etkınlıklerı cok daha fazla onem verılıyo sınıflar arası yarısa bıle donuyo maddi açıdanda tatmin edıci değil hıc bana gore değildı calısma saatlerı olsun tatılın yok belkı bazı ımkanların elınde yardımcın malzemen ama bunlar ıcın tercıh edılmez ben boyle dusunuyorum umarım özellere muhtaç kalmam:)

bende ilköğretimdeyim okuldan memnunum ama ihtiyaçlarımızı hemen alamıyoruz.parasal konuda sıkıntı çekiyorum.para müdür beyde toplanıyor..

bende ilköğretimdeyim ve çok memnunum.tamamıyla idarede kaynaklanıyor.bu ikinci okulum ve bu okulda öğretmen olduğumu anladım.
bağımsız anaokulnda çalışan arkadaşlarım var ve çok bunalıyorlar.

kesinlikle ilköğretm okulları...insana değer var yeterki işini yap.

tam gün anaokulları çokkkkk yorucu. geçen yıl yarım gün çalıştım çok rahattım lakin meslek olarak pek bir verim alamadım. tam gün anaokulunda velilerim çok bilinçli tabi öyle olmayanlarda var ama kendini ispatlaman için en iyisi. elinde daha çok imkan ve şartlar bulunuyor. özelden ziyade devlet okullarını tavsiye ederim.

SORUN HER YERDE VAR. EMİN OLUN HİÇ BİR YERDE KENDİ KURDUĞUNUZ DÜZEN OLAMADIĞI SÜRECE BİRŞEYLER ELDE EDEMEZSİNİZ. BUNU DA BULUNDUĞUNUZ ŞARTLARI VE DURUMU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK YAPABİLİRİSİNİZ. KOLAY GELSİN..

yorumlarınız için teşekürler.

ben hep ilköğretimdeyim ve çok memnunum idareyle alakalı bi durum ...
çalışma saatlerini düşündüğünde çok daha ii..

Arkadaşlar Teşekkür Ederiz Anladiğim Kadariyla Ilköğretim Tavsiye Ediliyor.ben Bunu çok Merak Ediyordum çünkü Ben Bu Sene Yer Değiştirecem Inşallah Bu Konuda Karasizdim Bu Konuyu Açtiğiniz Için Teşekkürler Katkida Bulunanlarada

teşekürler yorumlarınız için

bencede arkadaşım ilköğretim iyi, anaokullarında isteklerini rahatlıkla karşılıyorsun ancak özel okul gibi çok yorucu oluyor ve ayrıcada veli seni bakıcı gibi görüyor.İlköğretimde velinin çocuğum terledimi ,yoruldumu,yemek yedimi sorularıyla çok da karşılaşmıyorsun

ben ilköğretimden anaokuluna geldim.Tam gün çalışmak çok yorucu bişey,daha iki haftada yıprandığımı hissediyorum,bu yıl nasıl geçecek bilmiyorum .ilköğretimde sınıflar küçük olduğundan o kadar öğrenciniz olmaz hiç olmazsa.önceki okulum köy okuluydu ve ne lazımsa müdürümle konuşup dönem başında büyük bir alışveriş yapıyorduk.idare iyiyse imkan sorunu da yaşanmaz diye düşünüyorum.

bağımsız ana okulunda da ilköğretim bünyesinde de çalıştım .benim tercihim kesinlikle ilköğretimden yana tam gün çalışmak evli ve çocuklulara göre değil,akşama bitmiş bir halde geliyordum.idarede çok önemli tabi her okulun şartları farklı,ama kişisel olarak bayandan idareci olmaz diyorum en azından benim gördüklerimden....tek avantajı kendini geliştireceğin imkanların fazlalığı ama bunuda bu site sayesinde geliştirebiliyoruz.

ben de 7 yıl ilköğretimde çalıştım ve 3 yıldır da bağımsız anaokulunda çalışıyorum.bu yıl da grubum tam gün.kesinlikle çok yorucu ama olanakları düşünürseniz daha avantajlı.müdürümüz de dahil olmak üzere hepimizin branşı aynı.bence müdürlerin bizim bölümümüzden olması ya da anlaması çok önemli.biz bunun sıkıntısını daha önceki müdürümüzde yaşadık.şu anda çok yorucu olmasına rağmen bulunduğumuz ortamdan çok zevk alıyoruz.çünkü her ihtiyacımızı doğru şekilde karşılıyoruz.kimseye saatlerce açıklama yapmıyoruz.müdürümüz ihtiyaçlarımızı anlıyor.şu konuda haklısınız:veliler bazen fazla şımarık olabiliyor.fakat biz okul olarak kararlı bir tutum sergiliyoruz ve velilerimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz.böylece bu yönden de çok sıkıntı yaşamıyoruz.

paylaşımlarınız için teşekürler

İnanın önemli olan idare. İdare okul öncesindan anlamayınca çok bunalıyorsunuz Benim okulum bu yıl yeni açıldı ve müdürü valilik onayı ile el sanatları branşındaki bir pratik kız sanat okulu müdürü

Bağımsız ana okullarının imkanları daha fazla.Ben bu konuda daha farklı bi yorum yapmak istiyorum.Bağımsız ana okullarının imkanlarını daha iyi kullanması gerektiğiini düşünüyorum.Özellikle okul öncesi eğitimin önemini ve farklılığını ortaya koyması bakımından.Çocuklar sosyal aktivitelerle daha iç içe olmalılar ve sportif etkinliklere daha çok yer verilmeli.Bunu da ancak bağımsız bi ana okulunda yapabilirsiniz.İlköğretimde oks ya da farklı sınavlar derken sizin öneminiz diğer yaş grupları ile paylaşılır.

yorumkarınız için teşekürler

yorumlarınız için teşekür ederim arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri