iLk yerleştirmede tercih yapmış olmak gibi bi zorunluluk var mı??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _şya_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:16
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_şya_
arkadaşlar öss de ek yerleştirmeye başvurabilmek için ilk yerleştirmede tercih yapmış olmak gibi bi zorunluluk var mı??bilgisi olan mutlaka vardır cevap verebilirseniz çok iyi olacak..ek yerleştirmeye yalnızca ilk tercihlerini yapmış ve yerleştirilememiş adaylar mı başvurabiliyor???

ilk tercihi yapıp yapmamak önemli değil önemli olan yerleşmemiş olmak...

eminsin di mi??kuzenm terch yapmadı polisliğe başvurayım olmazsa ek yerleştirmeye başvururum dedi..şimdi bir yerden tercih yapamayacğını duymuş şok olduk:(( inş çıkmaz bir sorun...

ben öyle biliyorum ama ilk yerleştirmede kendinden yüksek yerle yerlelşilen bölümleri tercih edemiyor.

hmm anladım,çok teşekkür ederm sessiz arkadaşm;)

mmm bi dakka,ya düşününce aslında bi yanlışlık varmış gibi geldi bana.neden kendinden yüksek bir yeri tercih edemesnki??sonuçta orada kont. varsa orayada gidebilir,offf kafam karıştı:O

ben geçen sene ek yerleştirmede tercih yaptım bilmiyorum saçma gibi ama öyle bi kural ver okula giren en düşük puanlı öğrenciden puanın yüksek olacak.ben yeni açılan yerlerden yazmıştım ek yerleştirmede de yeni kontenjan açıyorlar

değişik hakkaten,evet bizim üni.de de ek yerleştrmede açılan bölüm olmuştu.neyse tekrar teşekkür edyrm..

önemli değil umarım yardımcı olabilmişimdir klavuz çıkınca ayrıntılı bilgi veririler zaten...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri