İlk senem olacak hadi bismillah..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _ahsen_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_ahsen_
bu sene üniversiteye başlıyorum.:egg61nb: cumhuriyet üni. okul ön. öğ.....
çok heyecanlıyım diyebilirim.acaba çok zorlanacak mıyım? bitirince hemen yerleşebilecek miyim? ne kadar maaş alacam? hiç bilgim yok yaa:36_11_13:
yeni başlayan birine tavsiyeleriniz nelerdir?
yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum:36_3_12:

C.Ü'ye hoşgeldin... Türkiye de yarının garantisi yokk ama şuan itibariyle en iyi en prestijli bölümlerinden birinde okuyacaksın .... bölüm konusunda hiç bir şüphen olmasın yani .... ama sivasa ve cum.üni. diyosan bazı uyum sorunların olabilir ama onlarıda kısa sürede atlatırsın emin oabilirsin ben şimdi 4 olsum ve çok mutluyum .... okulda bir sorunun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.... tekrar hoşgeldin...

C.Ü'ye hoşgeldin... Türkiye de yarının garantisi yokk ama şuan itibariyle en iyi en prestijli bölümlerinden birinde okuyacaksın .... bölüm konusunda hiç bir şüphen olmasın yani .... ama sivasa ve cum.üni. diyosan bazı uyum sorunların olabilir ama onlarıda kısa sürede atlatırsın emin oabilirsin ben şimdi 4 olsum ve çok mutluyum .... okulda bir sorunun olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.... tekrar hoşgeldin...

çok sevindim hoşbuldum teşekkür ederim. ayrıca bu forumu da çok beğendim.artık hep burda olurum..teşekkürler cevap yazdığınız için...

haklısınız tabi o söyldiklerim sonraki düşünülecek şeyler.merak ettiğim için sormuştum.sonuçta 4 sene boyunca ben buraya emek vericem.
ben aslında cumhuriyet üni. hakkında bilgi almak istiyorum. ortamı , hocaları nasıldır? 1. sınıfta hangi hoca dan hangi dersten daha çok zorlanma ihtimalim vardır? ya da bu sene için bana önerileriniz neler olabilir?
sorularım saçma olabilir takdir edersiniz ki daha yeniyim. okula başlamadan önce biraz bilgi alıp kendimi alıştırmak istemiştim. şimdiden teşekkürler..

hoşgeldin adaşım ..............

teşekkürler.......

ahsen bölüm başkanımız ve bir sürü başkanlığı yapan Erdal hocamız var biraz gıcık görünür ama ii biridir biraz zorlar derslerde ama genede iidir(dersler
biraz sıkıcı olur idare et)Suna hoca var bölümün en ttlı hocalarındandır.ya hocaları tek tek anlatmayayım gelince görürsün gerçekten hepsi çok tatlı hocalar Hikmet hoca olsun diğerleri olsun bir numaralar ya emin ol çok seveceksin tekrar hoşgeldin başarılar....

comanche çok teşekkürler tam istediğim gibi yardımcı oluyorsun. çok sağol.inşallah her şey gönlünce olsun.

eywallah aynı dileklerimle...tekrar görüşmek ümidiyle ...

comance haklı ahsen kardeşim,emin ol çok memnun olacaksın bölümünden ve üviversitemizden...:)
bende son sınıfım bu yıl,bekliyoruz sivasa,hoşgeldin..........

teşekkürler:):):)

ahsen öncelikle hoşgeldin hem bölüme hem sivasa hem de foruma.kesinlikle zorlanmıyacaksın bölüm çok kolay hele de hayal gücün genişse. kaç puanla yerleştnde yazarmısın kardeşim 336la yerleşemedi de.ilerde yerleşmen konusunda pek bişey sölenemez çünkü her yıl aleyhmize işliyor ama mesleğin önü açık azimli ve kararlı olana iş çok hayırlı olsun

hayırdır betil hızını alamamışsın aynı şeyi 3 kez göndermişsin oluyr böle şeyler herşey düzelcek:)

ahsen öncelikle hoşgeldin hem bölüme hem sivasa hem de foruma.kesinlikle zorlanmıyacaksın bölüm çok kolay hele de hayal gücün genişse. kaç puanla yerleştnde yazarmısın kardeşim 336la yerleşemedi de.ilerde yerleşmen konusunda pek bişey sölenemez çünkü her yıl aleyhmize işliyor ama mesleğin önü açık azimli ve kararlı olana iş çok hayırlı olsun

hoş buldum çok sağol. geç gördüm kusura bakma. ben buraya 339 puanla yerleştim.bi 3 puan neleri değiştiriyor yaw.. neyse kardeşin için hayırlısı olur inşaallah. cevap yazdığın için teşekkürler..

hoşgeldin tekrar...

Selam ahsen hoş geldin sivasa ve C.Ü. ye bence düşüncelerin için çok erken sen önce gel hiç bir şey gül bahçesi gibi olmayacak çünkü sen şuan yeni bir ortamam gireceksin asıl bunu düşün atanma mevsuuları çok sonra.

Ama okulu soruyorsan çok yorulacaksn bu doğru ama çok eğleneceksin buda doğru.
Çok mutlu olacaksın ama geceler boyu ağlayacaksın
Buna benzer şeyler sen Cumhuriyet üniversitesine bir şeyler başarmaya geliyorsan başaracaksın asl olan bu

Bence genel sorular yerine daha özel kafana takılan sorular sormalısın ki verilen cevaplardan sana uygun olanları seçebilesin Çünkü biz hiç tanımadığın insanlar sana bişler söyleyip duracağızz ama bu hayat senin ve sen yaşayacaksın:)

TEKRAR HOŞGELDİN

Ahhhh Sen Yokmusun Senn!!!! Hoşgeldin Ahsen

ünv Birinci Yil Nefret Edecen Ama Cokta Sevecen Nasilmi Gelince Görün Ama Sana Bişi Diyim Mi Rehatliksa Bu Bölümde Süper Rahat öbür Bölümlere Göre Bi Halk Deyimi Vardir Oyun Ile Akşam Etmek Işte öyle Vallaa:)))

Ilk Yil Hocalar Biraz Sikarlar Hani Yeni Geldiniz Güç Bizimdir öğrenin Hesabi Ama Hiç Gözün Korkmasin Ikinci Sinifta O Sertlikten Eser Kalmaz

Gelmeden Duyman Gereken Adlar: Erdal Toprakçi öğrenci Yanlisi Ama öğrenciyi Gicik Eden Bi Hocadir Aslinda Iyidir Biraz Korkarsin önce Sonra Anlsin.

Neyse Ya Gel Sen Bi Ahsen şu An Eğitim Fakültesinde En çok Atanma Garantisi Olan Bölüm Bu Bülüm Ama 4 Yila Ne Olur Bilinmez

ünv Ortami Ise Kampüs Güzel Dağinik Değil Tek Bi Yerde Ortamda Normal Işte Ne Diyim Kafesi Var Kütüphanesi Var çayiri çimeni Var Anfisi Var Kültür Merkezi Var Yani Isteye Istediği Herşey Var Biraz Aktif Olursan Tadini çikarirsin

çok teşekkürler. sağolun..

şimdiden bölüme alışmaya başladım. yabancılık çekmicem sayenizde. buraya cevap yazıldıkça çok mutlu oluyorum..

yalan olmasın hiç aklımda olmayan bi bölümdü. buranın geldiğini öğrenince çok üzüldüm ağladım. biliyorum madem üzülecektin niye yazdın diceksiniz. bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. açıkta kalmamak ya da bir sene daha uğraşmamak için olabilir. ama insan başka bi bölüme odaklanıpta hiç ummadığı 22. tercihi gelince çok kötü oluyor.nerden bilebilirdim ki puanların 15 puan artacağını.

neyse şimdi iyiki de yazmışım ve iyiki de bura gelmiş diyorum. böyle düşünmeme bu sitenin ve sizlerin katkısı çok büyük. tekrardan sağolun. hayırlısı diyorum. bölümümü çok seviyorum ve elimden gelen başırıyı göstereceğime inanıyorum. inş. okula gidince bu fikrim değişmez.her zaman yardımlarınızı bekliyorum. nolur yardımlarınızı eksik etmeyin.

inş. hepniz her daim başarılı olursunuz hayatta. Allah a emanet olun. saygılarımla......

Ben de 3. sınıftan Tuğba,hoşgeldin okulumuza diyeyim öncelikle.Ben pek isteyerek gelmemiştim aslında,ama şuan çok memnunum okuldan da,bölümden de umarım sen benden de çok memnun kalırsın.. Bu arada Erdal Hoca uyarısını dikkate al,ama son zamanlarda korkulu bi rüyamız daha var ;Bayram Hoca,bilmiyorum karşılaşır mısınız ama ben karşılaştım bu sene ve çok korkuyorum..Başka da bir hocamız yok öyle adını duyunca gözlerimizi pörtlettiğimiz:):)(Sanırım Çok mu korkuttum bilmiyorum seni ama şunu da söleyeyim tembel bi öğrenci olmama rağman alttan dersim yok,ne kadar abarttım sen anla...:)))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri