ılk ogretmenlık deneyımım yardım edın:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 12sero12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@12sero12
arkadaşlar ucretlı ogretmenlık yapıcam ama ılk hafta ıcın cok streslıyım aglayan cocuklar olun kesın ne yapmam gerek?

Merhaba 12sero12 bu yıl okulun ilk günü öğrencilerimi velileriyle birlikte sınıfa almıştım.Yüzümde kocaman bir gülümsemeyle kendimi kısaca tanıttıktan sonra,öğrencilerime şeker ikram etmiştim,üzerinde isimleri yazan yaka kartlarını takmıştım çok mutlu olmuşlardı.Ağlayan 1-2 öğrencim olmuştu,onları da konuşarak 1-2 saat okulda kalmalarını sağladıktan sonra aileleriyle evlerine göndermiştim.İlk günler de tanışma oyunları,eğlenceli parmak oyunları,sınıftaki oyuncaklar çok ilgilerini çekiyor.Daha sonra ufak sorumluluklar verebilirsin örneğin,evlerinnde bulunan en sevdiği oyuncaklarından 1 tanesini getirmelerini istemiştim ben,sınıfta bu oyuncaklarının özellikleri hakkında sohbet ediyoruz hem de çocukların kendini ifade etmelerine yardımcı oluyoruz.

cok cok tesekkur edrım.. bana cok yardımcı oldunuz gercekten zaten su ılk haftayı atlatsam daha brsey ıstemıyorum. goreve baslıyacagım yer kız meslek lısesının uygulamalı anaokulu tek sınıf tek ogtermen olıcak bıraz zorlanıcam galıba ama sızlerın paylasımınızla altındar kalkarım inşallah:)

​Ücretli öğretmenlik başvuruları yeni başladı daha ne zaman sonuçlandı ?

12sero12 bende bu sene ücretli öğretmenlik düşünüyorum ve benim de aynı sekilde ilk deneyimim olacak. Ve tedirginim.. Buradan lütfen destek olalım birbirimize..

ben kendımı alıstırdım artık kocamaaaan bı guven var kendımde sızde sadece kendınıze guvenın velılerle ve cocuklarla ılk tanısmaya cok onem gosterın gerısı gelır bırbırımıze destek olarak alnımız akıyla basarırız insaallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri