İLK ÖĞRENCİLERİMMM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buket83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@buket83
BENİMLE YAŞIT ÖĞRENCİM ELİF
ERCAN IM BENİM

SAMİ İLK GÖZAĞRIM

BÖCEĞİM BENİM BURAK

DAVUL HASAN ZURNA BEN:)

PRENSESİM İLAYDAM

DERYAM BENİM(5YÜŞBİN)

FISTIK ÖZLEM

ABDURRAHMAN

BAŞ BELALARIM CAN-FURKAN

ÖMERİM ÖMERÇİP

hocam zihinsel engellilerde mi yoksa oçem de mi görev yapıyorsunuz ? ne kadar da masumlar yaa :( teşekkürler hocam

deryayı biliyorum. işin zor buket allah yardımcın olsun.

hepside çok masumlar , özel eğitim gerçekten zor bir bölüm, herkesin yapabileceğini sanmıyorum. Size ve çocuklarınıza başarılar diliyorum

canlarım yaa hepsi de çok tatlılar...Allah size kolaylık ve çok çok sabır versin!!!!

hocam gerçekten çok zor bir görev Allah yardımcınız olsun,öğrencilerinize de sağlıklı mutlu günler versin inşallah

Allah sabır ve sağlık versin. özel eğitimde çalışmak gerçekten çok zor. ama çok masum görünüyorlar...can ve furkan sanırım sınıfın afacanları:)

hepınıze çok tşker ederım rehabılıtasyon merkezındeyım,hepsınden var yani.can ve furkan okulun afacanları çok yaramazlar çok.ama hepsını çok sevıyorum.evet çok zor ama onların özel dünyasını kesınlıkle paylaşmamız gerekir.

hepsi çok tatlı.. kolay değil ama onları eğitmek gurur verici.. Allah size sabır versin..

ama hasanla ayşeyi unutmuşum ya
özür dılerım mutlaka görmelısınız.ben parmak oyunu oynarken onlar sadece gülerler işte en mutlu oldukları an.önnnce bayanlar ayşe tabiki

hasan şimdide

ikisi bırlıkte kardeşler zaten

başarılar dilerim. gerçekten zor bir iş. allah kolaylık versin.

arkadaşım işiniz gerçekten çok zor,sabır ve özveri istiyor.allah kolaylıklar versin size ve tüm arkadaşlarınıza.çocuklarınıza da sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum

çok tşkler herkese.evet zor bızde tatılde olmayınca nasıl olcak bılmıyorum.

kesinlikle sabır isteyen bi meslek...allah kolaylık versin...Ama onlara bişeyler kazandırmak ne kadar gurur vericidir...başarılar hocam

tşkler hocam.evet bıryıldır kırmızıyı öğrenemeyen hasan su anda öğrendı maviye geçtık bakalım ama annesı ve bız okulca çok mutlu olduk

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri