iletişime geçmeyen çocuk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan revnaktar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@revnaktar
sınıfımda bir öğrencim var. nerdeyse 1. dönem bitecek hala tek kelime konuşmadı. tuvalet için bile izin istemiyor. arkadaşlarıyla hiçbir şekilde konuşmuyor. çocuklar oynarken oyuncaklarını alıyor ve oyunlarını bozuyor. sınıfta tek başına yaşıyor gibi. normalde konuşuyor. sadece annesiyle konuşuyor. annesinin yanında soru sorduğum zaman cevabı annesine veriyor benimle asla göz kontağı kurmuyor. bu öğrencinin anasınıfında 2. yılı. ne yaptımsa iletişime geçemedim.( ev ziyareti- hediye alma- arkadaşlarına hediye alma- oyuncak paylaşma). Aynı zamanda yemeğin de yemiyor . başkası ağzına verirse yiyor. sınıfta anlamsız sesler çıkarıyor kendini bu şekilde iade etmeye çalışıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. Ailesi de çocuk evde konuştuğu için bunu problem olarak görmüyor. Ne yapabilirim? yardımcı olur musunuz? Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

hocam bendede aynı bir tane var bilen varsa cevaplasın lütfen

Bu aile ile birliikte çözülebilecek bi sorun gibi hocam bence öncelikle aileyi ikna edin.hakikaten okulda problemli olduğunu onlar kabul etmeliler ki çözüm bulabilesiniz..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri