İl içi atama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melisceren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@melisceren
merhaba
ben il içi atamaya göre 1 yıl 11 ay 2 günü dolduruyorum temmuz sonu itibariyle.ancak il içi atama için en az 2 yılın dolması şartmış.fakat önceki yıllarda basvurular nisanda baslayıp agustos sonuna göre degerlendirme yapılıyordu.dolayısı ile 2 yıl dolmus oluyordu.bu durumda basvuru yapsam gecersiz mi olur?
yoksa 1 yılımız calınmıs mı oluyor?=?
tesekürler

evet bir dönemimiz çalınıyor.şunu gözardı ediyorlar.bize atandığımız yerler eylül başında haber veriliyor.oysa 2 yıl dolma süresi olarak yıl sonu hesaplanıyor.bunu eğitim öğretim süresi olarak hesaplasalar ya.yani 4 dönem orda olunca 4.dönem bittiğinde tayin isteyebilmeliyiz.ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh.olmuoooo işteee.:(

arkadaşlar il içi atama sıralama sonuçları açıklandı. İstediğiniz okullarda girdiğiniz sıralamadan memnunmusunuz İstediğiniz yerler geliyormu?

evt çok korkuyordum ama her yerde 1. sıradayım ve istediğim okullarda açık var.Umarım herkesinde istekleri olmuştur.Ayrıca bütün tayin isteyenlerin listeleri okul okul yayınlanmış herkesi görebiliyoruz,bence bu da çook iiyi olmuş.

arkadaşlar yeni il içi atamalarda sıralamanın sadece agustos için çalışacağını biliyor musunuz?

arkadaşlar yeni il içi atamalarda sıralamanın sadece agustos için çalışacağını biliyor musunuz?

nasıl yani pek anlayamadım bu durumu.biraz daha detaylı açıklarmısınız.teşekür ederim şimdiden.

geçen seneye kadar yapılan tercihler dogrusunda sıralama yapılıyordu.hizmet puanı üstünlüğüne göre 4 yada 5 kez sıralama yapılıyor ve il içi atamalar yıl boyunca devam ediyordu.şu anki klavuza göre sadece agustos ayında atama yapılacak.....
ne kadar adil değil mi??????

teşekkür ederim cevabınız için.bu durum gercekten hiç iyi olmamış.

ne yapcağımız konusunda büyük kaos yaratıyor bide 80 km uzağa eş göndermekte eklenince ya benim çıkarda eşimin çıkmazsa diye düşünüyor insan ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri