İl dışı atamalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan memnune
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@memnune
Bugün ildışı atamalar belli oldu.Acaba il dışı tayin isteyen arkadaşların istedikleri yerler geldi mi ?

benim gelmedi maalesef:(seneye yine burdayım...

iki arkadaşımın istediği yerlere tayinleri oldu...biri 3.5 yıldır tokat ziledeydi...ilk tercihi üsküdara tayini oldu...
boluda 2.5 yıldır çalışan arkadaşımında gresun espiyeye tayini çıktı...ikiside çok memnun...
tayinleri çıkan arkadaşlara hayırlı olsun....
umarım çıkmayan arkadaşların seneye çıkar tayinleri...

Evet istediğim yer oldu.yozgat merkez sakarya anaokulu.

TAYİNİ ÇIKAN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN... DARISI OLMAYANLARA...BU ARADA Bİ SORUM OLACAK.OKUL ÖNCESİNİN İL DIŞI ATAMALARDA DURUMU NEDİR? YANİ KADRO AÇILAN OKUL SAYISI NE KADAR? NERDEN NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? :) TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

ben de yozgat merkezdeyim.....şereflikoçhisar(ankaraya) istemiştim tayinim olmadı.........bu senede yozgattayım

tayini çıkan arkadaşlara yeni görev yerlerinde başarılar...

Arkadaşlar izmir buca buca anaokulunda 4 kadro açığı vaRDI BEN ORDA TEK KADROLU ÖĞRMENİMDE OKULUMA TAHİNİ ÇIKAN VARMI ACAMA

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞLAR HEPİNİZE .İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEN DE BURDAN KURTULURUM.

ben aksaraydayım konya istemiştim ama çıkmadı hayırlısı olsun napalım bir sene daha katlancaz:36_11_13:

Mersin Tarsus'a tayini çıkan var mı acaba aranızda merak ettim. 4 atama yapıldığını öğrendim.Tayini çıkmayan arkadaşlar sizlerinde en kısa zamanda istediğiniz yerler olur inşalllah, çıkanlarada yeni görev yerlerinde başarılar dilerim.

benim vandan samsuna çıktı 2,5 yıldır vandaydım samsun istiyordum ilçenin köyü ama yine de çok sevindim.darısı tayini çıkmayan arkadaşların başına

tokat sulusaraydan maraş türkoglu beyoglu yeni mahalle ilkögretimokuluna çıktı. hedefime yaklaştım. istediğim yere çıktı. bakalım hayırlısı. darısı çıkmayan arkadaşların başına

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri