Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar sene başında kayıt yapılırken 100 lira almış müdürümüz .. Malum bizde yeni geldik ve o kadar yoğun bi haftaydı ki müdürümüzle tam konuşamadık ... Ben müdürümüze sordum hocam velilerden istediklerinizi söyleyin alsınlar dedi ... KIrtasiye malzemesi olarak .. Bizde verdik tabi velilerden bazıları haklı olarak pahalı falan dedi . Sabahçı arkadaşın velisi gelmiş işte biz 100 lira verdik bunda kırtasiye malzemeleri de var dediniz biz verdik bunları neden alalım falan dedi ... Bende bununla ilgili bi bilgim olmadığını bunun onlardan farklı olduğunu söyledim .. Müdür yardımcımız da var oda dedi ki müdür beyin bu listeden haberi var mı bende var listeyi tam olarak görüp incelemedi ama liste vereceğimizden haberi var dedim .. Onu gösterseydiniz müdür beye dedi .. Şİmdi benim sorum şu biz çocuklardan kırtasiye malzemeleri istiyoruz ya bunu müdür beye göstermek zorunda mıyız ... Sonuçta sınıfın ihtiyaçlarını biz biliyoruz ... Ama yinede kafam karıştı acaba listeyi inceletmeli miydim ??