İhtiyaç listesi !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bir_zamanlar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@bir_zamanlar
Arkadaşlar sene başında kayıt yapılırken 100 lira almış müdürümüz .. Malum bizde yeni geldik ve o kadar yoğun bi haftaydı ki müdürümüzle tam konuşamadık ... Ben müdürümüze sordum hocam velilerden istediklerinizi söyleyin alsınlar dedi ... KIrtasiye malzemesi olarak .. Bizde verdik tabi velilerden bazıları haklı olarak pahalı falan dedi . Sabahçı arkadaşın velisi gelmiş işte biz 100 lira verdik bunda kırtasiye malzemeleri de var dediniz biz verdik bunları neden alalım falan dedi ... Bende bununla ilgili bi bilgim olmadığını bunun onlardan farklı olduğunu söyledim .. Müdür yardımcımız da var oda dedi ki müdür beyin bu listeden haberi var mı bende var listeyi tam olarak görüp incelemedi ama liste vereceğimizden haberi var dedim .. Onu gösterseydiniz müdür beye dedi .. Şİmdi benim sorum şu biz çocuklardan kırtasiye malzemeleri istiyoruz ya bunu müdür beye göstermek zorunda mıyız ... Sonuçta sınıfın ihtiyaçlarını biz biliyoruz ... Ama yinede kafam karıştı acaba listeyi inceletmeli miydim ??

bizde yıllık 100 tl aldık velilerden ve bende kırtasiye listesi yaptım müdüre gösterdim ama sadece bilgisi olsun veli gelip sorarsa benim haberim var ben inceledim demesi için gösterdim bişi demedi çok tutar dedi bende yıl içinde başka bişi istemiyecem dedim tamam dedi sorun olmadı ama bankaya yatan 100 tl içinde kırtasıye yok o para sınıfın ihtiyacı için dolap v.b.

müdürünüzüm 100 lirayı ne diyererek istediğine bağlı. kırtasiye ücreti diye aldıysa başka kırtasiye aldıramazsınızbiz de kırtasiye ücreti alıyoruz 50 tl bu dönem için ama bir daha veliler hiç bir malzeme almıyorlar.ihtiyaç listesini teknik mudür yardımcıma veriyorum o istediğim tüm malzemeleri alıyor.
veliler alacaklarsa kırtasiyeyi görmesinde fayda var listeyi müdür beye onaylasın onun imzası ile dağıtın sonra sizin başınız ağırmaz ters bi durum olursa

hmm ama biz listeleri dağıttık ve çoğu velimde getirdi malzemeleri .. Bizim müdür bey kırtasiye malzemeleri ve kayıt için yazmış ama benim bunda bi suçum yok sonuçta ben sordum ona ... ve şuan sınıfımda sadece masa ve sandalye var başka bişey yok ... İnşallah biran önce gelirde malzemelerimiz bizde kimseye mahçup olmadan etkinliklerimize başlarız.. Ben çok çabuk demoralize oluyorum ya .. Şİmdi bu olay benim canımı sıkar 2 3 gün çok takıyorum kafaya

hocam mrb sınıf içerisindeki eksikleri bizler bildiğimiz için bence müdüre göstermeye gerek yok şuana kadar hiç bir müdür listeme bakmadı pahalı bulanlar oldu fakat müdürünüze sorun diye bir düşünce gelmedi hocam bence siz daha iyi bilirsiniz ama veliye fazla taviz vermemeli bence bunlar olmazsa olmaz okul öncesi eğitim için gerekli materyallerin karşılanması gerektiğini belirtmeliyiz.okul yapısı için gerekli bir liste olsa o zaman tabiki okul müdürüne danışmalıyız ama illa içiniz rahat etmiyorsa tabiki sorun yaratacak bir durum varsa müdür onaylı kağıtları dağıtın hiç canınızı sıkmayın böyle şeyler her zaman yaşanıyor iyi çalışmalar.

çok sağolun hocam .. Zaten sorun yaratan kişi benim velim değil ama o anda okulda ben olduğum için ben muhatap olmak zorunda kaldım ... Ya onlarda haklılar sonuçta tamam çok masraf oluyo ama bu bizim suçumuz değilki kırtasiye malzemesi aldılar şimdi önlük olmadığı için eşofman alıncak daha yardımcı kitap alıcaz off napıcam bende bilmiyorum :)

arkadaşlar ben diyarbakır silvanda anasınıfı öğretmenliği yapıyorum anasınıfını bu sene oluşturmaya çalışıyoruz anasınıfında hiçbir malzemem yok . Masa sandalye halı hiçbirşey yok. Bomboş bir sınıf öğretmenler olarak bazı masrafları biz karşılamaya çalışıyoruz. Ama yeterli olmuyor. Okulda üç öğretmeniz. Velilerden yardım istiyoruz ama pek destek vermiyorlar. millieğitim müdürlüğüne gittim. fakat şu anda hiçbirşey veremiceklerini söylediler. Forumdaki tüm anasınıfı öğretmenlerinden yardım istiyorum. yanlış anlaşılmasın anasınıfı malzemesi olarak yardım istiyorum. herşey olabilir. İlgilenen tüm anasınıfı öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri