İçe kapanık öğrenciler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shadowseda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@shadowseda
içe kapanık öğrencilerim var.ne yapmalıyım hiç konuşmuyorlar..tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum acil ben yeniyim..ssaassrrre

benimde geçen yıl böyle bir öğrencim vardı.bir kaç hafta benimle hiç konuşmadı.gözlemlediğimde kelimeleri düzgün çıkaramadığını farkettim bu yüzden konuşmak istemiyodu.bence neden konuşmuyor önce bunu keşfetmelisin.bu yılda çok çekingen bir öğrencim var.annesi 2 -3 hafta sınıfta bekledi.öncelikle bana güvenmesi için çaba harcadım.arada saçını okşadım sarıldım örnek verirken yada uygulamalarda onun ismini kullandım.yapabileceği küçük işlerde yardımını istedim.velisiylede sürekli görüşüp en küçük gelişimini bile paylaştım.çünkü bu evde konuşuluyor ve çocuğun kendisine güveni geliyor ve ailede memnun oluyor çocuğunu destekliyor.geçen yılkı öğrencimede bu şekide yapmıştm ve 1.dönmin sonlarına doğru konuşmasını net olrak anlamaya başladım 2.dönemse en çok söz alan konuşan öğrencilerimden biriydi.bu yılkı öğrencimde şube müdürünü ziyaret gittiğimizde 29 ekim için oynayacağımız küçük bir rondun sözlerini sırası gelince kendilğinden ortaya gelip söyledi ve beni çok şaşrttı.şimdide gayet konuşkan ve sınıf içnde de iyi.umarım işine yarar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri