Ibretlik Resimler(+18yaş)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevriyec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:35
nevriyec kardeş ALLAH razı olsun . resimler gerçekten çok etkileyici ama maalesef insanlar halen gaflet içerisinde. RABBİM bir ağacı bile secde eder haşde yaratmış insalar ibret alsın diye ama gel gör ki bir ağaç kada bile olamıyoruz.

nevriyec kardeş ALLAH razı olsun . resimler gerçekten çok etkileyici ama maalesef insanlar halen gaflet içerisinde. RABBİM bir ağacı bile secde eder haşde yaratmış insalar ibret alsın diye ama gel gör ki bir ağaç kada bile olamıyoruz.

haklısınız hocam :(:(:((

son resim çok etkileyici teşekkürler paylaşım için

Bİr Şey DeĞİl ArkadaŞlar

Allah, kimi hidayete erdirmek isterse, onun göğsünü İslam'a açar; kimi saptırmak isterse, onun göğsünü, sanki göğe yükseliyormuş gibi dar ve sıkıntılı kılar. Allah, iman etmeyenlerin üstüne işte böyle pislik çökertir. (Enam Suresi, 125)

paylaşım için teşekkürler... ALLAH razı olsun..

İnsan, nisyana(unutmaya) mahkumdur. Arasıra hatırlatmak gerekiyor. Hatırlatma için teşekkürler Nevriye...

evet arkadaşlar..haklısınız

çok etkileyici bunlar ya...insanoğlu ne kadar garip ya..günlük hayatımızda gireceğimiz basit bir sınav için bile günlerce haftalarca hatta aylarca çalışıyoruzda en büyük sınavımız için parmağımızı bile kıpırdatmıyoruz...RABBİM bizleri sınavı geçenlerden eylesin...

teşekkürler gerçekten çok ilginç ve hoş resimler.

rica ederim :))

hepside gerçekten ibretlik........

hepside allah ın varlığını mükemmel bir şekilde tecelli ediyor paylaşım için teşekkürler canım

BİŞİ DeĞİl :):))

evt çok güzeller paylaşım için saol yaw ben ilk baktığımda o ağacı adam sanmıştım :D

teşekkürler paylaşım için...

hepsi birbirinden güzel

rica ederim arkadaşlar....

teşekkürler

Sondaki Ağaç tam ibretlik Bide Kuzu Çoq Güzeldi KEsmeseler bari onu ya =)teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri