Hotaşlar ilköğretim okulu anasınıfı /kepsut/balıkesir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Çok güzelsiniz...:)

Çok güzel fotolar. Sizin sınıf mı? Ya de fotodaki hoca siz misiniz ?

Çok tatlısınız :)

azönce baktım resimlerinize öğrencileriniz çok tatlı..resimler harika. tabiki içindekilerde harika olunca.....tebrikler hocam...

teşekkürler hocam

Siz ve öğrencileriniz çok güzel çıkmışsınız.Öğrenciler bu kadarcık mı???

evet hocam bukadarcık :) ne güzel az dimi resimde kaç öğrencim var saymadım ama mevcut 11 sizin kaç öğrenciniz var

Gerçekten güzel öğrenci sayınız:)Ben bu yıl ara vermiştm ama ondan önceki çalıştığım yerde (özelde çalışıyordum) öğrenci sayım 18 di.
Ayrıca küçük yaş grubuydu:)

küçük yaş grubu oldukça zor olsa gerek benim gözüm korkmuyor değil hhanii :) eminim en iyi şekilde üstesinden geliyorsunuzdur

Evet hocam gerçekten zor ama bir o kadar da eğlenceli:)Bazı öğretmenler büyük yaş grubuna zor dese de küçük yaşın sorumluluğu daha zor çünkü her şeyi daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorlar.Büyük yaş grubu en azından kendi ihtiyaçlarını bir nebze olsun rahat karşılayabiliyor.Şükür olsun çalışırken fazla zorlanmadım.Allah kolaylık veriyor.İnşaallah önümüzdeki yıl da güzel geçer hepimiz için:-)))

İnşaallah DEDİĞİNİZ gibi önümüzdeki yıl da güzel geçer hepimiz için. küçük yaştakilerin öz bakım becerilerinde özellikle çok fazla yardıma ihtiyacı var o açıdan büyük yaşlara göre bence de çok daha zor

sınıfınızın çok şirin hocam

(sınıfınız)(:

sınıfınızda öğrencileriniz de çok şeker hocahanım..Keşke bnmde öğrencim biraz az olsa uğraşsam böyle güzelliklerle.. :)

bu sene 18 oldu mevcut duyan geliyor :) hesabı daha 3 yaşındakileri de alsak 6 yaş sınıfına gönderecekler yani

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri