Hizmet puanı çok acillll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ELİFAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ELİFAY
arkadaşlar lise mezunu olarak çalıştığımız yılların hizmet punını saydıran varmı :36_11_13:

Bildiğim kadarıyla lise üniv. fark etmiyor çalıştığınız kurumdan sigortanın yattığı o kurumdan çalıştığınız tarihleri dilekçe şeklinde alıyorsunuz,okul müdürlüğüne veriyorsunuz okuldan yazı ile milli eğt.bilidiriyorlar ve mem den sayılıyor,hizmet puanınıza işleniyor

evet hocam fark etmiyor.

ya gerçekten öyleyse çok ama çok iyi umarım öyledir teşekkürlerrr

peki arkadaşlar özel eğitimde çalışılan yıllar hizmet puanına saydırılıyor mu? bilgisi olan var mı?

sigorta günü sayılıyor arkadaşlar ben öğretmenlikden öncede 6 aylık sekreterlik yapmışlığım var haftaya seminer dönemi bittiğinde sgk ya gidip döktürücem bakalım hangi iş işlemler yapılcak burdan bilgi veririm sizlere. sayılıyormu sayılmıyormu diye:)

Evet arkadaşım sayılıyor.Ben yeni yaptırdım.Açık öğretimde okurken çalıştığımız günler sayıldı.Ben sözleşmeliyim ve bana 19 puan geldi usta öğreticilikten yani.

Evet arkadaşım sayılıyor.Ben yeni yaptırdım.Açık öğretimde okurken çalıştığımız günler sayıldı.Ben sözleşmeliyim ve bana 19 puan geldi usta öğreticilikten yani.

kaç yıl çalıştın arkadaşım?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri