Hİzmet bİrleŞtİrme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan haticesisen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@haticesisen
Kadrolu atandıktan sonra ilk yıl hizmet birleştirme yapılır mı?Yoksa stajerlik kalktıktan sonra mı hizmet birleştirme yapılır.

hizmet birleştirmeni hemen yapabilirsin arkadaşım.ben yaptım.bir yıl beklemene gerek yok

ama milli eğitim 1 yıl dolmadan yapılamayacağını söyledi

arkadaşım hizmet birleştirmede 1 yıla ne kadar puan aldınız???

daha önce çalıştığınız okulun hizmet puanı kaçtı ben dönem dönem farklı yerlerde çalıştım biri kasaba ookuluydu 14 hizmet puanıydı diger okulun 12 hizmet puanı vardı dönem dönem olduğu için birinden 7 diğerinden 6 puan gelir tabi usta öğreticilik yapmışsanız bu hizmet puanı 12 aya bölündüğü için kaç ay çalışmışsanız o kadar puan gelir tam gelmez

hizmet birleştirme hemen yapılabiliyor arkadaşım,hiç beklemeden yaptır

eğer eş durumu atamasında kullanacaksanız hemen yaptırın dilekçenizi okula değil milli eğitime verin hızlı olur

Hocam zaten milli eğitimle konuştım.Stajerliğimin kalkması gerekiyomuş.1 sene sonra hizmet birleştirilmesi yapılıyomuş.(kadrolularda)Bu hizmet birleştirilmesiyle ilgili resmi bir yazı var mı?Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Aaa evet ben 12 sÜremİ tam doldurmuŞtum atandiktan sonra 1 yil geÇmesİ gerekİyor 1 gÜn eksİk olsa mebbİsten aÇilmiyo zaten

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri