Hızlı Okuma Kursunu Kaçırmayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:40
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yönetim
Online Hızlı okuma ve Eğitim Platformumuz digital bir öğretmen gibi davranır. Tüm egzersizler sizin mevcut okuma hızınıza/seviyenize göre ayarlanıp, bulunduğunuz seviyeden bir üst seviyeye odaklanarak yaptırılır.

Okuduklarımı anlayabilecek miyim?

Tabiki evet. Hatta eskiye nazaran daha iyi anlayarak okuyacaksınız.
Araştırmalar, okuma hızıyla birlikte anlama seviyesinin de yükseldiğini göstermektedir.

Yavaş okuyan insanın kolayca dikkati dağılır, konsantrasyonu çabuk bozulur, okuduklarını daha çabuk unutur. Oysa hızlı okuyan metne odaklandığı için anlama oranı yükselir.

Eğitim platformumuzda göz ve hafızanızı geliştirecek çeşitli oyunlar bulunmaktadır. Teneffüs aralarında veya sıkıldığınız zamanlarda eğitime ara vermek isterseniz göz kaslarınızı ve hafızanızı geliştirici oyunlar oynayabilirsiniz.

Eğitim platformumuzda takistoskop, gruplama, hızlı okuma ve anlama egzersizleriniz merkezi veritabanına sürekli kayıt edilir. Diğer kurs ve programlardan farklı olarak hızlı okumayı sizi kendi halinizde değil belirli bir program dahilinde seviye seviye öğretiyoruz. Bulunduğunuz seviyeyi gelişim tablonuzdan anlık olarak takip edebilirsiniz.

Hızlı okuma programımızda onlarca egzersiz aracı bulunmaktadır. Bu araçlar ile göz kaslarınızı geliştirebilir, Görme alanınızı genişletebilir, Algılama Becerilerinizi yükseltebilir, Aktif görme ve algılama yetinizi geliştirebilirsiniz.

Bizi diğer program ve kurslardan ayıran temel özellikler;
Kişinin yaş ve eğitim durumuna özgü metin ve kelimeleri kullanma
Öğrencinin hızlı okuma egzersizlerindeki okuma hızı seviyelerini anlık olarak takip etme
Sistemin akıllı bir digital öğretmen gibi öğrenciyi yönlendirmesi
web tabanlı olduğundan internet olan her yerden ve bilgisayardan çalışabilmesi
Programın basit arabiriminin herkes tarafından rahatça kullanılabilmesi

Online hızlı okuma ve anlama kursumuz tamamen web üzerinden çalışmaktadır. İçerisinde onlarca egzersiz aracı, binlerce hızlı okuma metni bulunmaktadır.

Eğitimimiz 28 kurs şeklinde oluşmakta olup tüm derslere size verilecek şifre ile ulaşabilirsiniz.
Tavsiye edilen her gün 40 dakika yani 1 kursu bitirmenizdir.

Hızlı okuma paketleri : Bireysel 129 TL
Hızlı okuma paketleri : 3 Kişilik grup 119 TL
Hızlı okuma paketleri : Öğrenci 109 TL
Hızlı okuma paketleri : Öğrenci 3 Kişilik grup 99 TL
Akademi 4 üyelerine Ücretsiz

Başvuru linki :
https://docs.google.com/forms/d/1C8NT1Vmc3Ah2rj-evjkzwQJI8WTy6EAAR_rwpX_FTZY/viewform
Telefon : 0543 965 1490

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri