Herkesın cevaplarını beklıyorum arkadaslar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 250 ham puan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@250 ham puan
Arkadaslar ben bu donem ıkıncı lıseden mezun oldum 1.dıploma notum yanı duz lıse olanı 2.77 ıkıncısı ise 3.83 yanı ortalama kac gelır bana bıde benım bu konularda hıc bılgım yok ek puan gelecekmı bana toplam ne kadar gelır bu arada ben eskısehır anadolu unv 4 yıllık acıköğretım ıstıyorum bu sene sınava gırcem Allahın ıznıyle kazanmayı dusunuyom yanı bu ıstedıgım bolumun puanı tam olarak kac olur sızce nese cok konustum:Dcevaplarınızı beklıyom

sınava girdiğinde hangi diplomanı kullanırsan onun notu dikkate alınacak. yani iki diploma notunun ortalamasının alınması diye bişey söz konusu değil. zaten ikinci diplomayı alırken ilk diplomandaki kültür derslerinin notları oraya eklenmiştir ve ikinci diplomanın notu oluşmuştur.Sanıyorum ikinci lisenin alanı çocuk gelişimi dimi? Aof okul öncesi öğr. istiyorsan bu sene en son 325 ile kapanmıştı sanırım. Diploma notuna göre ek puanda alacaksın tabiki...

cevabınız ıcın tesekkurler ama hocalar falan hepsı ole dıyo ıste dıploma ortalaması alınacaktır falandır fılandır umarım kazanırım ne dıyım

bunu kesin biliyorum çünkü geçen sene bende 2. diplomamı almıştım ve aof açıköğretimi kazandım... evet inşallah gönlüne göre olur ve kazanırsın

aof okul öncesi öğr. demek istedim... (pardon)

saol tesekkurler yanı ne dıyım hevesımde kalmadı 250 ham almam lzım ders bıle calısamıyorum neyse Allah büyüktür kendıne ii bak ve derslerını gecmeye bak..

Bende hazırlanırken senden farkım yoktu... benim bir de 4 yaşında bir oğlum var. doğru dürüst çalışamadım bile! Ancak çalışmaya zaman bulduğumda ise gerçekten kazanmaktan başka birşeyi düşünmeden çalıştım... Başkaları bunu başarabiliyorsa benim onlardan ne farkım olabilirdi ki? Emin ol gerçekten istersen Allah yardım eder...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri