Hendek'ten Bir Kaç Resim

yaw selçuk kardesim her sayfada yazın war yaw allak allak:-))))) bole bole hendek resımlerını koyuyosun walla cok ozluyorum osokaklarda az cılgınlıklar yapmadık degılmı????????? arkadasım bıraz da bızım resımlerımızı koysan olmaz mı?????????????? luttfeeeeennnnnnnnn mezun olmaddan oncekı resımlerımız hanı 2. sınıfta cekılmıstık ya korıdorda okulun bahcesınde falan sende o resımler yok mu...arkadasım koy da buraya gelen gecen gorsun yaw:-))))))))))))))

bende bır hendeklı olarak soyleyebılırımkıı gusel bır yer daha farklı ortamlarda yetısmıs olanlar ıcın bıraz sıkıcı gelebılır ama bızım vazgecemıycegımız bır yerr

ya arkadaşlar inanın hendek i çok özlemişim..Özellikle selçuk arkadaşımıza teşekkür ederim..Böyle güzel resimleri göstermesi beni o günlere götürdü.inşallah gezmeye nasip olur da geliriz....sağol..

ne kadar güzel bir yerde okuyorsunuz yeşilliklere byldı cennet gibi

ben de hendek ten mezun biri olarak bu resimlere şaşırdım çok güzelleştirilmiş.

güsel yer güsel de bilim ufacıq :)

evet bencede küçük ama çok şirin bir yer hendek:)

arkadaşlar, ben Hendek'ten mezun olalı uzun zaman oldu.Sonrasında da gitmek nasip olmadı.Resimleri görünce çok mutlu oldum.Çok teşekkür ederim.Gerçekten de çok değişmiş Hendek...

ah hendek..neydi o günler.ama 2004 ten sonra fazla değişmemiş.ya benim özlemim sadece hendeğe değil,yaşanan arkadaşlıklara,arkadaşlara ve de okula... hendeğe hendeklilere hendekteki ünv.öğrencileri ve mezunlarına selamlar

hendeği ççoookkk özledim.inşallah hendeğe atanırım da oraya yerleşirim

kıymetini bilin arkadaşlar çok istedim ama 3 puanla kaybettim

çok özledim hendek ide arkadaşlarıda...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri