Haziranda kaç alım olur sizce ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muhendis38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muhendis38
arkadaşlar olumsuz bir süpriz olmaz değil mi ? yani okul öncesi alımı yapılmaması gibi ????

çok az bi alım olur bence

yok arkadaşlar aldığım duyumlara göre hazirandada ağırlık okul öncesi olacak ağustostada alım 15000 civarıymış umudununzu kaybetmeyin bizden kimse kalmayacak..

yok arkadaşlar aldığım duyumlara göre hazirandada ağırlık okul öncesi olacak ağustostada alım 15000 civarıymış umudununzu kaybetmeyin bizden kimse kalmayacak..

sözleşmeli alım mı çok olucak haziranda...zaten 10 bin kadrolu alım olucak ardından sözleşmeliden kadroya geçen kişi kadar yeni sözleşmeli alım olucak...bu sayıda 5-6 bin kişi anca alınır deniliyo...bu durumda okulöncesine 1000 bile verirlerse şaşarım...ama inşallah haziran için duyumların doğrudur...ama ağustosta 40 bin alımdan bahsediliyo her yerde...bende ağustosta alım çok olucak diye düşünüyorum...atanalımda haziran ağustos farketmez...

haziranda 1000 e yakın olur ama agustosta yapılacak atama sayısı bu sene atananlardan geri kalmıyacak çünki 22000 mezundan geriye fazla sayıda kimse kalmadı bu yüzden bu sene mezun olacaklar boşta kalmayacaktır. bunun nedeni bu yıl olması gereken pilot illere yeni iller dahil ettiriliyor ve sayısı artırılıyor 2011-2012 yılında olması gereken iller bu seneye dahil ediliyor malatya tekirdağ vs illerin valiliklerine bu yıl zorunlu illere dahil olacaklarını çalışmaların tamamlamaları istendi.hayırlı olsun atama bekleyen tüm arkadaşlara sıfırda çekseniz hakediyorsunuz atanmayı kıskananlar olumsuz yönde açıklamalar yapıp moralinizi bozacaktır bu tuzaklara düşmeyin.

okul öncesi genel müdürlüğünü arayıp bilgi alan varmı?

Ben de haziranda çok az alım olur diye düşünüyordum.Nimet hanımın son açıklamasından sonra 3000-4000 arası olur diye düşünüyorum.

bence ,3000 alınabilir,çünkü BU SENE 15 BİN KİŞİ SÖZLEŞMELİ ALINDI...

İnşallah dediğinz gibi olur.Ben hiç zannetmiyorum 3000 olsun En fazla 1500

bence 3000 alınır, çünkü aralıkta çokaz okul öncesi alınıcak dediler 850 kişi alındı, mebin raporuna göre en çok açık okul öncesinde görünüyor, bu durumda enaz alımda 850 ise, en fazla alımda 3000-4000 de olabilir bence...

Hadi bakalım hayırlısı....Ben hala en fazla 1500 diyorum.Yokmu artırannnnnnnnnnnnn?

tepki çekmemek için 10000 de 850 diyorum ardaşlar taş çatlasa 1000.ama ağustosta 3000-4000 bence.gerçekler acıdır.

ben çok fazla olacağını düşünmüyorum. atanan 25 bin öğretmenin 17 bini okulöncesinden olduğu için çok tepkili olanlar var.
abbas güçlünün yazısında da geçtiği üzere haziranda bizim bölüme hiç kontenjan verilmemesini! bile isteyenler var. inşallah öyle bişey olmaz. şubatın kaldırılmasından sonra bi hayal kırıklığı daha yaşatmasın Rabbim bize.. ama 500 falan bekliyorum ben yada kasım gibi 850.

arkadaşlar o kadar emin konuşuyorsunuzki sanki ek alım olacak gibi.daha kesinleşmiş birşey yok ki.ek alım konusunda bir duyumu olan var mı.kontenjanı bile tahmin etmeye başlamışsınız.bilmediğimiz bişey mi var.paylaşırsanız sevinirim.

ben bu tahmini kadro alımı için yaptım şahsen. ek alım diye bişey demedim ki...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri