Haydi KEŞKE lerinizi yazın!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Keşke keşke diye bir kelime olmasaydı:36_6_3:

keşke 3 yıl önce kalbimle birlkte kaybettğm canım ananemi dünya gözüyle birkez daha görüp ona sımsıkı sarılablseydmm...yüreğimde her an biraz daha büyüyen hasret ateşni söndüreblmek için...ne çok isterdm...

elif hocam yüreğimi burktunuz, annesi olanların içini titrettiniz bu mesajınızla bence..
Benim büyük keşkelerim yok sanıyorum. bazen hata yaptım, kötü şeyler oluyor diye düşünsem de sonradan bunların benim için hayırlı olduğunu hep görmüşümdür.
Ama bazı şeyler varki ne kadar af dilesem tövbe etsem kabul olurmu bilmem.. Eşimin yakalandığı hastalıkta, işte küçük beynimle söylediğim, belki isyana kaçmış olan sözlerim olduysa keşke söylemeseydim, sabretseydim, zaten sonu selamet olacakmış...hoş olmasa da Allahtan gelene ne denebilirdi ki.....

sevgili naturel öğretmenm..allahtn geldğni bilmesem inanın bende isyan ederdm..hepsine kabulde özlemi dindirmek çok zor...sizin yüreğnz burklmş bu satırlarla..benim şu an gözlermden iniyor yağmrlar..ama biliyormki ve bütün kalbmle inanıyormki rabbm bizi ahirette kavuşturacak,üstelik hiç ayrılmamak üzere..tek avuntumda bu zaten...yinede üzdysem sizi,bağşlyn lütfen...

keşke 3 sene önceye geri dönebilseydim ve suan keşke dediğim tek şeyi yapmamak adına elimden gelen herşeyi yapardım ...

iyi ki'lerle dolu ömrünüz olsun ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri