Haydi imzaya! muhakkak imzalayın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan istanbullum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@istanbullum
bende imzamı attım hocama...

İnşallah işe yarar bende imzaladım hayırlıs olsun..

arakadaslar BİZ oldugumuz müddetçe kimse bişi yapamaz..

arkadaşlar bu imza kampanyasını facebookta da paylaşın diğer arkadaşların da katılmalrını sağlayın ben öyle yaptım ...

eğer seçim öncesi bir atama daha yaparsa bi ümit çok iyiolur ama eğer olmazsa milletin durumu vahim çünkü çok az kişi atanacak......vay halimizeartık psikolojim bozuldu hayatta hiçbirşey bana zevk vermiyor yediklerimden bile zevk almıyorum sanki herşey atama olmuş artık kendime telkinlerde bulunmaya çalışıtorum allah sonumuzu hayretsin...........söyleyecek birşey bulamıyorum

bende imzaladım

Kimsenin seçim yatırımı olsun da daha fazla atama yapayım die bir derdi yok arkadaşlar çünkü buna ihtiyaçları yok çünkü oy toplama kaygısı olan bir hükümet sınav iptali hususunda öğretmenlerinin görüşlerini dikkate alır o 300 KOPYACIYI bu kadar yüceltmezdi...yine aynı şekilde yine zorlanmadan bizlerin GÖZYAŞI sayısı kadar oyla iktidar olucakları için bu imzalarda onlara oy olarak geri dönecektir!!!

Kimsenin seçim yatırımı olsun da daha fazla atama yapayım die bir derdi yok arkadaşlar çünkü buna ihtiyaçları yok çünkü oy toplama kaygısı olan bir hükümet sınav iptali hususunda öğretmenlerinin görüşlerini dikkate alır o 300 KOPYACIYI bu kadar yüceltmezdi...yine aynı şekilde yine zorlanmadan bizlerin GÖZYAŞI sayısı kadar oyla iktidar olucakları için bu imzalarda onlara oy olarak geri dönecektir!!!
bende sizin gibi düşünmüyor değilim kesinlikle haklısınız hocam :(

bende attım imzamı ama hatta herkeslere de atmalarını rica ettim yaaaa

peki sizce bi sonuç çıkacak mı arkadaşlar yaa puanım o kadar düştü ki herkesinde düşmüş nasıl nerden bukadar yüksek puan beklentilerimizi bitirdiler biliyormusunuz ama çalışmasa şu alan dışında olanlar o zaman işte atanma ihtimalimiz kuvvetlenir

Bende imzaladım arkadaşlar ama ümitsizim.

Bende imzaladım hadi hayırlısı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri