Benim öğrendiğim, 17 ağustos için uçak biletimi aldım kars meb bana o tarih için geç değil dedi.ve defalarca sordum...evraklarımı o tarihte teslim edeceğim...ve göreve hemen başlayacakmışım...Kırtasiye masrafı ile ilgili ödeme de yapılıyormuş onda da bir sıkntı yok..
hocam bende muşa atandım ama hiç milli eğitim müdürü ile görüşmedim siz görüştünüz mü?Ysmncn arkadaşım bende alayım biletimi ya, benide abim götürecek muş'a ama ank dan gidecem sanırım,hemen nasıl başlayacaz anladım okul tatil ya seminerde 1 eylülde başlıyor,neyse yaşayarak görecez inş.hepimiz için hayırlısı olsun...
ysmncn arkadaşım bende alayım biletimi ya, benide abim götürecek muş'a ama ank dan gidecem sanırım,hemen nasıl başlayacaz anladım okul tatil ya seminerde 1 eylülde başlıyor,neyse yaşayarak görecez inş.hepimiz için hayırlısı olsun...
arkadaşım bende 17 ağustos gidiş 19 ağustos dönüş bilet aldım nerde kalacaksın ben öğretmen eviyle konuştum orda kalacağım fiyat ve imkanlar güzel....bende van a 19 ağustos için uçak bileti kestim ancak o zaman başvurular başlar diye düşünüyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!