Haydi herkes toplansın ve bildiklerini paylaşsın şimdi paylaşma zamanıııııııııııııııı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oz_kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@oz_kan
haydi herkes toplansın ve bildiklerini paylaşsın şimdi paylaşma zamanıııııııııııııııı

başvurularla ilgili kimsenin aklında soru işareti kalmasın

Benim öğrendiğim, 17 ağustos için uçak biletimi aldım kars meb bana o tarih için geç değil dedi.ve defalarca sordum...evraklarımı o tarihte teslim edeceğim...ve göreve hemen başlayacakmışım...Kırtasiye masrafı ile ilgili ödeme de yapılıyormuş onda da bir sıkntı yok..

bende van a 19 ağustos için uçak bileti kestim ancak o zaman başvurular başlar diye düşünüyorum

Benim öğrendiğim, 17 ağustos için uçak biletimi aldım kars meb bana o tarih için geç değil dedi.ve defalarca sordum...evraklarımı o tarihte teslim edeceğim...ve göreve hemen başlayacakmışım...Kırtasiye masrafı ile ilgili ödeme de yapılıyormuş onda da bir sıkntı yok..

Ysmncn arkadaşım bende alayım biletimi ya, benide abim götürecek muş'a ama ank dan gidecem sanırım,hemen nasıl başlayacaz anladım okul tatil ya seminerde 1 eylülde başlıyor,neyse yaşayarak görecez inş.hepimiz için hayırlısı olsun...

Ysmncn arkadaşım bende alayım biletimi ya, benide abim götürecek muş'a ama ank dan gidecem sanırım,hemen nasıl başlayacaz anladım okul tatil ya seminerde 1 eylülde başlıyor,neyse yaşayarak görecez inş.hepimiz için hayırlısı olsun...
hocam bende muşa atandım ama hiç milli eğitim müdürü ile görüşmedim siz görüştünüz mü?

arkadaşlar her konuda bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım daha fazla katılım lütfennnnnnnn

arkadaşlar bu başvuru tarihleri her yerde farklı mı oluyor.aynı mı? ve bir soru daha sadece ağustosta gidip başlangıcımızı yapıp,sonrada 1 eylülde okullarımızda olacagız demi?bilenlerden cevap istiyorum.

arkadaşlar bence ağustos atamaları dedikleri ayın 19-20 sini bulur ama bize gidin okul açılınca gelinmi derler bilemiyorum ayrıca bazılarının adreslerine tebligat gelmiş bazılarına gelmemiş ben meb e sordum tebligatı almasanızda olur amaç bilgilendirme yani tebligat sadece sizi bilgilendirme amaçlıdır

mrblar arklar bu yıl kaç bin okulöncesi öğretmni alınackmış

arkadaşlar sonuçlar 2 hafta sonra açıklanacakmış,atamalar da 20-25 ağustos diyorlar.kesin mi bilemem ama.

bence eğer iki hafta sonra sonuçlar açıklanırsa başvurular 20-25 ağustosu bulmaz

benim tahminim ağustos 8 ile 10 arasında sonuçlar açıklanır bir hafta on gün için de de başvurular gerçekleşir

arkadaşlar okulöncesi hazırlık haftasıyla beraber 13 eylülde ders başı yapacak...bayram tatili nedeniyle kimseyi madur etmemek için böyle bir plan yapmışlar..şimdi biz ağustosun 2. 3. haftası gidip dersler başlayıncaya kadar okuldamı olcaz,,kaydımızı yaptırıp gerimi döncez???????anlamadım..bu belirsizlik çok kötüüüüü..

ya neden kimse çocuk gelşimi öğretmenliği hakkında bişe yazmıo hep okuloncesi çocuk gelişmcilerde var bu sitede

ysmncn arkadaşım bende alayım biletimi ya, benide abim götürecek muş'a ama ank dan gidecem sanırım,hemen nasıl başlayacaz anladım okul tatil ya seminerde 1 eylülde başlıyor,neyse yaşayarak görecez inş.hepimiz için hayırlısı olsun...

al tabİkİ ÖĞretmenİm.ucuz olur bende ankaradan gİdeceĞİm :)

MEB BAĞLI ÖZEL OKULDA ÇALIŞAN ARKDAŞLARIM STAJERLİĞİNİZ ÇALIŞTIĞINIZ KURUMDA KALKTIYSA MUTLAKA!!!!!! ..okulunuzdan hizmet çizelgesi,istifa onayı,bakanlık izin onayı,adaylık kalkış oluru,birde sınav sonuçları ve sözleşme örneğinizi mutlaka alın..

Diğer istenen belgeler 2 vesikalık foto(son 6ayda çekilmiş),mal bildirimi(il mebten),elektoronik başvuru onayı,diplomo noter onaylı,nufüs cüzdan fotokopi,

son olarak istenmiyor ama sabıka kaydı ve sağlık raporu..

Kolay gelsin...

doĞuya gİdecek olan arkadaŞlarim da uÇak bİletlerİnİ Şİmdİden alsinlar derİm :)

bende van a 19 ağustos için uçak bileti kestim ancak o zaman başvurular başlar diye düşünüyorum
arkadaşım bende 17 ağustos gidiş 19 ağustos dönüş bilet aldım nerde kalacaksın ben öğretmen eviyle konuştum orda kalacağım fiyat ve imkanlar güzel....

öğretmen evinin günlük fiyatı ne kadardı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri