Hayatta Sizin Için Anlamli Ne Var???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yapraksevgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@yapraksevgi
arkadaşlar sizce hayatın anlamı nedir?kimdir?

Bence Hayatin Anlami Bu Hayata Ne Amaçla Geldiğimizi Kavrayarak Buna Göre Yaşamaktir.ve Sevdiğiniz Değer Verdiğiniz Tüm Insanlar Da Hayatiniza Anlam Katar.

hayatın anlamı önce sağlıklı olmak bence...
gerisi bi şekilde nasıl olsa halediliyo...
önemli olan sevdiğimiz insanlarla birlikte olup
sağlıklı bir şekilde yaşamak...

Tabii Ki Bitanecik Babekom..

Hayatın anlamı paylaşmak, başkaları için iyilik yapmak faydalı olabilmek, insanları sevebilmek ve sevilmektir...

hayatımın anlamı daha doğrusu anlamları;annem,değerlerim,işim ve eşim.

anemmmmm..........
babammmm....
busemmmmm....
sevgilimmmm.....

hayatın anlamını en iyi ben bilirim...tabiki hayatın anlamı SAĞLIKKKK!!!! insan sağlığını kaybedince hele birde hayatın içinde sadece nefes almakla yer alıyorsa!!!sağlıktan ötesi yok arkadaşlar.düşünsenize hayatta tek yapabildiğiniz şey nefes almak.bunun ötesinde elinizden birşey gelmiyor.yürüyemiyorsunuz,oturamıyorsunuz,eliniz tutmuyor......bunu en iyi ben bilirim.ALLAH hepimize sağlık versin.

ANLADIM NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ...ÇOK ÜZÜLDÜM HOCAM...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. İMTİHANINIZDA KOLAYLIK VE SABIR VERSİN SİZLERE...

hayatın anlamı mı????
her ne kadar ailemzile birlikte yaşasak da hayatı aslında kendimiz yaşıyoruzz...
en önemlisi sağlığımm herşeyden önce,sonra ailemm,sonra mesleğimm ve en son da sevgilimm(umarım bana kızmazsın bunu görünce..)
teşekkürler arkadaşımm

sade ve sadece ailemmmmmmmmmmm

hayatın anlamını bir şeye ya da iki şeye sığdıramamki ben.Sadece sıraya koymam gerekirse önce sağlığım sonra ailem ve sonra sonra....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri