Hayatin Yankisi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _sule_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:41
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_sule_
HAYATIN YANKISI
Bir adam ve oğlu yürüyüş yapıyorlardı. Çocuk birden takılıp yere düştü. “Ah!” diye bağırdı. İleride bir dağın tepesinden “Ah!” diye bir ses duyuldu. Çocuk merakla “Sen kimsin?” diye sordu, “Sen kimsin?” karşılığını aldı. Bu kez kızdı ve “Sen bir korkaksın!” diye bağırdı. Dağdan gelen ses “Sen bir korkaksın!” oldu. Çocuk babasına döndü “Baba, ne oluyor böyle?” Babası dağa dönüp “Sana hayranım.” Diye bağırdı. Gelen cevap “Sana hayranım.” Oldu. Baba tekrar bağırdı. “Sen muhteşemsin!” Gelen cevap “Sen muhteşemsin!” oldu. Çocuk çok şaşırdı; ama hala ne olduğunu anlayamıyordu. Babası açıklamasını yaptı: Buna yankı denir. Aslında bu hayattır. Hayat, daima sana, senin ona verdiklerini verir...

Hayat, daima sana, senin ona verdiklerini verir...

çok teşekkürler hocam :):):)

bu öyküyü hiç unutmam.en kötü anlarımda aklıma getiririm.
teşekkür ederim paylaşım için...

bende biliom bu öyküyü paylaşım için teşekkürler...:)

teşekkürler.....

Rica Ederim Forum Arkadaşlarim Bu Benim Ilk Paylaşimim Sayilir Okuduğunuz Için Asil Ben Teşekkür Ederim....:)

sulecim ne kadar güzel bi paylaşım, ben bilmiyordum ama bundan sonra hiç unutmıycağım! teşekkürler...

çok teşekkürler hocam :):):)

tam san uygun bi yazıymış nevriyecim.hani sen şanssızım falan diyosun ya..... bence iyi düşün ki düşündüğün olsun:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri