Hayal KÖŞesİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sudamlası1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sudamlası1
Bİrden Aklima Geldİ Desem Olur
Mesela Çocuklara
Bİr Hİkaye Anlatip
O KÖŞede Bunun
Hayalİ Kurmak Gİbİ
Bİrde O KÖŞede Anlatilan Hİkayeyİ
Resmİnİ Çİzseler
O KÖŞeye Pano AsilmiŞ Olsa
Ve Resİmlenen Resİmlerİde
O Panoda Sergİlense Sİzce Nasil Olur ArkadaŞlar?
(panodada Hayallerİmİz YazmiŞ Olsak)

evet. aslında genişletebilirsek. mesela hocam dinazorlar ve fosilelr hakkında bir konuyu ele alırsak. dinazor köşesi ile güne başlanır. onlarla ilgili sanat etkinliği yapılır. akabinde fosiller draması ve yine onlarla ilgili bir hikayenin ardından gün boyu yaşadıklarını anlatan bir resimlerini ve duygularını anlatan hayal panosu oluşturulabilir. fikriniz için çook teşekkür ederim. sagolun hocam

Rİca Edrİm Hocam Bİr Anlik Gelen Bİr Fİkİrdİ DedİĞİnİz Gİbİ GelİŞtİrİlebİlİnİr
TeŞkkÜrler

güzel bir fikir,eminim yapılsa çok ilginç şeyler ortaya çıkacaktırr..:))

kesinlikle amç zaten çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek.saolun banada çok yardımcı olacak bu fikir

tebrik ederim gerçekten yaratıcı bir fikir

rica edrim arkdaşım teşekkürler :)

Ben hikayeyi okuyorum çocuklara,( görsel olmayan resimsiz)sonra da hikayeyi hayal ettikleri gibi çizmelerini istiyorum. Resimlerini yapıyorlar ve tek tek ne yaptıklarını soruyorum ve not ediyorum. Faaliyet panosunda sergiliyoruz çocuklar çok seviyorlar zevkle yapıyorlar, resimleri kendimce yorumluyorum dakikalarca onları inceliyorum onların iç dünyasını hayal güçlerini anlamış oluyorum. Velilerin de hoşuna gidiyor o günkü hikayeyi resimlerden okuyorlar.
Sudamlası;Hayal köşesi deyince tabii bu yaptığımı daha da geliştirebilirim diye düşündüm, ayrıca çocuklar yaptıkları resimleri daha rahat inceleyebilmeleri için sınıfta sergileyebilirim. Güzel fikrin için teşekkür ederim.

Ben hikayeyi okuyorum çocuklara,( görsel olmayan resimsiz)sonra da hikayeyi hayal ettikleri gibi çizmelerini istiyorum. Resimlerini yapıyorlar ve tek tek ne yaptıklarını soruyorum ve not ediyorum. Faaliyet panosunda sergiliyoruz çocuklar çok seviyorlar zevkle yapıyorlar, resimleri kendimce yorumluyorum dakikalarca onları inceliyorum onların iç dünyasını hayal güçlerini anlamış oluyorum. Velilerin de hoşuna gidiyor o günkü hikayeyi resimlerden okuyorlar.
Sudamlası;Hayal köşesi deyince tabii bu yaptığımı daha da geliştirebilirim diye düşündüm, ayrıca çocuklar yaptıkları resimleri daha rahat inceleyebilmeleri için sınıfta sergileyebilirim. Güzel fikrin için teşekkür ederim.

rica edrim öğretmenim ben teşekkür edrim:):):):36_3_12:

çok hoş bi fikir, ben arasıra rüya görüp görmediklerini soruyordum sonra gördükleri rüyayı resmetmelerini istiyordum, güzel sonuçlar çıkıyor, bu rüya resimleri de sergilenebilir bu hayal köşesinde, teşekkürler hocam

çok hoş bi fikir, ben arasıra rüya görüp görmediklerini soruyordum sonra gördükleri rüyayı resmetmelerini istiyordum, güzel sonuçlar çıkıyor, bu rüya resimleri de sergilenebilir bu hayal köşesinde, teşekkürler hocam

rica edrim öğretmenim teşekkürler:)

çok hoş fikirler...herkese tşkler...

güzel fikir teşekkürler

rica ederim öğretmenim sağolun

güzel bir fikir yanii...

TeŞekkÜrler ArkadaŞim

harika fikir hocam bencede.hayal köşesi.tebrikler.tesekkürler

güzeeeeeeeelllllllllll!!!

bu etkinlik şoylede devam ettirilebılır ogretmen sımdı hepberaber hayal ettıklerımızı canlandırabılırız der ve sınıftan bır cocugu secer ve gosterır,rol yapılırken tıkanma durumunda izleyenlerden farklı düşünceler üreten ve onların yerini alarak canlandırmalar sürer yada sona erdırılır

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri